úú haveromal mondtuk valameik nap ki az a hülye aki 253 ért rak föl motorot:D am ha 250 árt rakod föl akkor többen megnézik és nagyobb az esélye h eladod:)
semien csak a méret és a felfogatás stimeljen:D
és már gurulhatsz is vele de az igazábol a crososok használják meg a supermotosok,ha jól tudom ,de ha rosszúl tudom bocsásatok meg !
Darknox! Nézegettem a fényképeidet és láttam,hogy a motrodon hullámos tárcsa van elöl. Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen módosításokkal lehetett felrakni?!
Üdv: Norbi
Hali!
nemtom neked hanyas évjáratú a DT-d meg hogy hány ccm-es de ha 97 körüli és 125-ös akkor nekem van egy eladó működőképes elektronikám ha érdekel.
Hello karika760120 na szóval tényleg nem írok ékezettel,anélkül gyorsabb .Na szóval arról lenne szó hogy, a mocim néha megmakacsolja magát, és menetközben néha bele bele lő a kipufogóba, és amikor ezt csinálja kizárólag alapjáraton (rellant) óhajt menni, amíg aztán magátol helyre nem jön.Van amikor 1 egész napot nem csinálja a feszkót máskor meg többször is. Amugy minden kivan pucolva benne és a gyertya is új. Na szóval remélem így már érted? Kösz csáo
SZasztok de rég voltam itt,na ha már felvetettétek a sport gyertyát én is veszek 1et!de a sport légszűrön vacilálok h nem lesz e baja v nem enged e át port hamár kevésbé vastag!na írgyatok
kimondottan yamaha dt 125r típushoz olyan gyertya ami jobban begyújtja a keveréket mind a hagyományos gyertya,ennek ára is van 2700 ft de haverom meg apriliába 2500 ért vette (NGK) csak h megkapja karira a mocim amit érdemel most meg repül ma is megyünk siratózni majd képeket csinálok mien faxa helyre jöttök nyáron:D
új gyertyával próbáltad?:) lehet h nem is olyan gyertya való bele én sport gyertyát vettem bele nekem sem akart beindúlni de most indulna 1-2 rúgásra ha nem fájna a lábam:D
http://www.hasznaltauto.hu/2629644_yamaha_dt_1998
Az árból az árból valamennyit tudok engedni,több kép van az adatlapomon Infó :petrik6@freemail.hu cimen és a 06705502469 számon.
és már gurulhatsz is vele de az igazábol a crososok használják meg a supermotosok,ha jól tudom ,de ha rosszúl tudom bocsásatok meg !
Üdv: Norbi
nemtom neked hanyas évjáratú a DT-d meg hogy hány ccm-es de ha 97 körüli és 125-ös akkor nekem van egy eladó működőképes elektronikám ha érdekel.
kezdünk begumicsizmásodni........
http://promoto.tv