Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a Yamaha DT 80-nak és a Yamaha RD 80-nak ugyanaz a blokkja?
Mert a blokkon a motorszám 30W-vel kezdődik ezért elég erős a gyanúnk arra hogy nemis dt hanem rd blokk lehet benne Erről tudtok valamit?
Válaszotokat előre is köszönöm.!
Üdv.
A pöcsödön talán. Még meg se jöttek a gumik,csak megrendeltem.
Amik rajt vannak, azok ugyan jól néznek ki,de már 10 évesek.Olyan kemény mint a bakelit,tapadás meg 0.
Mondjuk az jó hír hogy az elmult 10 évben annyit se futott a gép, hogy a gumik el tudjanak kopni.
A dt-vel egyszer próbált menni,úgy 8.-ra sikerült is elindulnia,aztán alapjáraton gurult egy kört,azt mondta neki ennyi elég volt,inkább hátul ülne ha lehet.
Azért is lett tdm,mert nagy ,kényelmes ülése van.
Nem a jézuska, a barátnőm gazdag. Tőle kaptam ajándékba,nekem csak a papirmelót kellet fizetni,meg az ilyenkor szokásos "mindent kicserélek" nagyszervizt gumikkal.Mondjuk az is 200.....
Persze ezért aztán nem mindennapi teljesítményt kell nyujtanom esténként,de valahogy megoldom.
figy ne spórolj a motorodon ha szeretsz motorozni dúrván 23 ezer a dugatú általában oylan 2-3 ezereért furnak hengert + ha fúrnak nemártana új főtengely csapágyak meg ilynek ez olyan 10-15 ezer ft + a szerelőnek a munkadíj szerintem simán megéri mivel én is most fúrtam ja eladó 1 dt henger most furatam + 0km es wössner dugatyú 40 ezer ft ! még 2 szer lehet fúrni a dugatyú pont bele való! + síkolva van a teteje szal felvan újjítva normálisan profi csinálta 125 ös dt re
Hehe!
Megjött a kicsike! (kicsike... elfoglalja a fél garázst, de olyan hangja van, hogy a megfelelő irányultságú (értsd:nem buzi) férfiembernek feláll tőle. Nem, nem a szőr a hátán, hanem a másik...
Igen a gyertya belevaló, a légszűrő is tiszta(ma tisztitottam ki) egy kicsit jobb is lett.de azthiszem kénytelen leszek megfuratni meg dugattyut cserélni mert mostmár csak az lehet hiba.vagy?javaslat még?
nekem a 80-asnál meg a 125ösnél is a jobb oldali müanyag idom alatt volt a lábtarto felett :) de az idomokat nem henéz leszedni, utána meg rögtön megtalálod :)
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Sziasztok!
Ki szeretném venni az akkumulátort, mert télen biztosan nem lesz használva, de valahogy tölteni kellene. Nézegettem a motort, de sehol nem látom az aksit.
Tudnátok küldeni valami segítő leírást, képet, rajzot, vagy ilyesmit?
A másik kérdésem az lenne, hogy mekkora Volt-al és Amper-el kell tölteni a DT aksiját.
sziasztok!
van egy 125ös yamaha dtm sajnos az utobbi időben néhány probléma előfordult vele, és ezért segítséget szeretnék kérni tőletek.A problámék ott kezdődtek hogy használtam vettem a motrot.Első dolgom az volt hogy új motorolajjal töltöttem fel.Egy pár hét után észre vettem hogy nem nagyon fogy az olaj, de ekkor még nem foglalkoztam vele.Súlyos hiba volt ugyanis beállt a motor.Nem durván de azért mégsem használt neki.Széjjel is szedtük lett egy karcolás a hengerben.A motor utána még pár hónapig ment.Csak nem húzott rendesen.Mostanában előfordult olyan hogy ráhúztam a gázt és elkezdett lefulladni.Dugulásra gyanakodtam, szétszedtem a karbit kipucoltam rendesen.Összeraktam probálnám ki, és 1esbe állandoan leakart fulladni, mikor nagynehezen sikerült elindulnom vele akkor már egész jól ment.A motor ráadásul nagyon nezen 8-9 rugásra indul.A gyertyát is kipucoltam de hiába.Most ott tartok hogy valamint állítni kéne a levegő benzin arányon.DE igazábol fogalmam sincs mostmár mit csináljak.Valószínüleg ha ti sem tudtok tanácsot adni kénytelen leszek szerelőhöz vinni.Kérlek segítsetek!Üdv.: Márkóó
Nem tudjátok véletlenül hogy a Yamaha DT 80-nak és a Yamaha RD 80-nak ugyanaz a blokkja?
Mert a blokkon a motorszám 30W-vel kezdődik ezért elég erős a gyanúnk arra hogy nemis dt hanem rd blokk lehet benne Erről tudtok valamit?
Válaszotokat előre is köszönöm.!
Üdv.