Helló
Ha nem gond, hogy szét daraboljuk a táblát (hogy beleférjen egy szabványos borítékba-csak a keretet vágjuk el nem a matricákat- ) tuti belefér 600Ft-ba a posta.
Üdv
GP
Ősszel vettem ! B kat megvan ezért nem szeretnék kockáztatni a 125/50 miatt már ! Meg lesz saját kocsim ennek és a simson árából ! Sírva fogok megválni tőle mert motorikusan és esztétikailag olyan jó meg hát megy mint állat !
huhu én most nagyon tuti ajándékot kaptam a jézuskátol, xbox360at, nagyon jo cucc most jol bekockulok, lehet h szerzek valami motoros játékot tavaszig xD
na jo, ha meggyogyulok azért meglátogatom a paripát lenn, csak ö nem kapta meg amit akart, szimeringet a teloba meg szép uj ruhát neki, de se baj majd tavaszra összegyüjtöm a rávalot, elmegyek bányászok egy kicsit
na mégegyszer: http://209.85.129.132/search?q... w.88.hu/index.php%3Fac%3Dcontent%26apage%3D2%26ocat% 3D7%26ccat%3D27%26perpage%3D20%26sqs%3D +yamaha+dt+berug%C3%B3kar&hl=hu&ct=clnk&cd=37&gl=hu ezeket írd egymás mögé
bakker szar lett na mégegyszer megpróbálom: www.88.hu/index.php%3Fac%3Dcon..." title="http://209.85.129.132/search?q=cache:rzr7dp67a40J:www.88.hu/index.php%3Fac%3Dcon..." target="_blank">http://209.85.129.132/search?q... ezt írd be egyből utána +yamaha+dt+berug%C3%B3kar&hl=hu&ct=clnk&cd=37&gl=hu
hello
mindekinek boldog karácsonyt!
nhem tudha valaki honna szerezhetnék berugokart a dt x mre?
de szerintem nhem csak berugo kar de azér aki tud valami oldalt vagy vlaamit szoljon pls
én kicsit szomorú vagyok de nembaj :) láncot meg lánckereket akartam karácsonyra de kaptam egy jégkorit anyuméktól mamámtól 5ezret tesóm bnőjétől meg tusfürdőt meg sprét:D de nembja ami késik nem múlik lassan itt a szülinap,névnap, ballagás :)
Helló ! Látam az oldaladod egy matrica szettet yamahára 1800 ft .Megrendelném de a posta költség mennyibe fáj pest megyébe ? Ha 2500 ft körül megúszom az egészet már rendelem is ! Üdv és kellemes ünnepeket !
Karácsony van jó kajával megtömve a hasam,
Kimegyek a garázsba megnézni a vasam.
Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat...
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
Kellemes Ünnepeket minden kedves és nem kedves motorosnak!
na megkapta a karácsonyi ajándékát a motor is leganéztam rendesen, de azért még szilveszter elött szétszedem és letakaritok mindent beljebb is, és akkor talán elrakom télire
Meg tudnád adni az MSN címed? Vagy felvennél? (kepesi@starjan.hu) Szeretnék pár dolgot kérdezni!
Ha nem gond, hogy szét daraboljuk a táblát (hogy beleférjen egy szabványos borítékba-csak a keretet vágjuk el nem a matricákat- ) tuti belefér 600Ft-ba a posta.
Üdv
GP
Nekünk vannak bontott berugó karok,
Pontosan milyen dt-d van?
Üdv
GP
na jo, ha meggyogyulok azért meglátogatom a paripát lenn, csak ö nem kapta meg amit akart, szimeringet a teloba meg szép uj ruhát neki, de se baj majd tavaszra összegyüjtöm a rávalot, elmegyek bányászok egy kicsit
vagy nézz vaterán vagy itt a képesmotoron
Áldott békés boldog karácsonyt mindenkinek!
mindekinek boldog karácsonyt!
nhem tudha valaki honna szerezhetnék berugokart a dt x mre?
de szerintem nhem csak berugo kar de azér aki tud valami oldalt vagy vlaamit szoljon pls
Kimegyek a garázsba megnézni a vasam.
Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
Kínomban zabálok még egy kis halat...
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
Kellemes Ünnepeket minden kedves és nem kedves motorosnak!
ELADÓ, ha valakit érdekel irjon
Kellemes Karácsonyi ünnepeket!