nekem viszont lehet h csapágyas, az lehet baj nálad is...
én is tervezem a mosást, csak most épp beteg voltam/vagyok, félek ha meggyogyulok akkor az elsö az lesz h go egy kör... :D és nem lenne szivem összeganyézni
szoval most várok, meggyogyulok, megyek valahova, mindenhova, aztán mosás, meg én is kikapom a kerekeket, kipucolom, ujrazsirozom
elvoltam még múltkor sarazni, és miután lemostam az egész motort (utána mentem még egy kört vele betonon) tolom hátra és hallom h az első keréknél vmi nagyon súrlódik, megnézem de semmi sincs beakadva stb. szerintetek mi lehet? mert már kezd igegesíteni
Ma akkorát estem 1 kawa klr-500 al repültem fölfelé 2 métert a jobb térdemet megzúztam nem tudok normálisan mozogni felmértem ahoha megyünk találtunk 1 fasza bányát minden van ami szem szájnak ingere:)
Helló.
Mitől van az hogy a DT-m hideg indításnál nehezen akar indulni?
Kitolom a szivatót, és legalább 10-et rá kell rúgnom hogy elkezdjen éledezni, aztán még legalább 5-öt mire normálisan elkapja a fordulatot és nem fullad le.
Azelőtt 3.-4. rugásra törvényszerűen indult.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi
yamaha szalonból vette a gyerek és jó borsos áron kb.1500-2500 ft körül (onnan tudom h olasz a gyerek és kellett valaki h vele menjen a boltba segíteni bezsélni neki)
én is tervezem a mosást, csak most épp beteg voltam/vagyok, félek ha meggyogyulok akkor az elsö az lesz h go egy kör... :D és nem lenne szivem összeganyézni
szoval most várok, meggyogyulok, megyek valahova, mindenhova, aztán mosás, meg én is kikapom a kerekeket, kipucolom, ujrazsirozom