van itt a fórumon is egy matricás srác, én már kétszer rendeltem tőle nem vészes a postaköltség sem, nézd meg a honlapjukat www.motormatricak.hu és ha itt nem találsz akkor írj neki e-mailt info@motormatricak.hu hogy milyet szeretnél és ő legyártja neked
Még 1 szer kellemes ünnepeket és az ütőt és a kemény tárgyakat rakjátok el az asszon elöl:D kivéve a férfiaságotokat :D azt meg csomagoljátok be és adjtok oda neki este nagy örüljön:D
bocsi nm akartam dúrvalenni de szerintem 1 endútó-n az a szép ha csupa karc ha meg tél van hó meg fagy nem kell motorozni mert mindenki ilyenkor újítja fel jövőre a mociját mondjuk nekem már kész van power ki van kötve tisztára....mentem vele 1 tankot és azt mondta szerelő ésszel lehet neki cibálni, és lás csodát megy ming golyó power nélkül is:D
nem tudom hol laksz, nézz körül a környéken, itt van ilyen Dekoros srác, reklámokat meg ilyen szarokat csinál, mellesleg a régebbi motoromra ö csinált pár száz forintért rajtszámot, de azt tud nyomtatni amit akarsz :) helyben érdemes az ilyet csinálatni (a posta kb a cuccal egyenlö összegbe kerül, ráadásul ha nem vagy tul ügyes, mint én,akkor fel is teszik neked a matricát, igy nem baszod el :))
azért ennél finomabban is jelezhették volna, de tény és valo, hogy a karcolás egy enduronál megszokott, ha terepezel ez hatványozottan igaz, szoval fel a fejjel, inkább csináltass egy matricát :)
mond te téleg ilyen hülye vagy? Már bocsi de megkarcolodott a fejidomod és már cseréled mivel endúró nem mehetsz vele úgy (semien motoral) h meg ne karcolodjon és többen alá is írják!
Üdvözlök mindenkit! Volna egy eladó 50cm3 kis DT-m! Nagyobb motor vásárlása miatt adom el! Semmi baja nincs, jó gumik, jó festés, megbízható motor! Ha valakit érdekel írjon! Megegyezünk! A moci SZ-SZ-B megyében van! Terepen nem használtam!
nekem 3 téli hónap állás után 2. rúgásra beindult a 80as
benzincsap végig nyitva volt, akkor vettem észre amikor ki akartam nyitni...
xt-n beállítgattam a szelepeket, karbit kiganajoztam most már az is indul hidegben is
egy simson blokkban nincs annyi kacat mint az xt karburátorában
szerintemis tök hülyeség tuningolni 1 125ös endúrót ha azt akarod h gyorsabb legyen akkor vegyél 1 nagyobbat szerintem de nekem amióta estem elég a 125 ös is:D
azért a tuningot korlátozni a sportmotorokra,szerintem nem okos dolog
miért ne lehetne egy endurot tuningolni? csak ésszel, megfelelö alkatrészekkel :)
http://videa.hu/videok/vicces/...
Még 1 szer kellemes ünnepeket és az ütőt és a kemény tárgyakat rakjátok el az asszon elöl:D kivéve a férfiaságotokat :D azt meg csomagoljátok be és adjtok oda neki este nagy örüljön:D
Előre is kössz!
Nem tudnád felsorolni ,hogy mik vann hozzá és mennyiért?!
Előre is kössz!
LC II-re lenne..4eft.
benzincsap végig nyitva volt, akkor vettem észre amikor ki akartam nyitni...
xt-n beállítgattam a szelepeket, karbit kiganajoztam most már az is indul hidegben is
egy simson blokkban nincs annyi kacat mint az xt karburátorában
Elestem ma
A fejidom megkarocolodot nem tutdok véletlenül 1-et?
Válaszotokat előre is kössz!
miért ne lehetne egy endurot tuningolni? csak ésszel, megfelelö alkatrészekkel :)
Rendelt már valaki innen Gianelli rendszert? www.motorline.hu
Lefényképezné nekem hogy hogy néz ki?
Köszi