elég a fölsöt kicserélni, és ha a burkolat jo akkor vehetsz bowden javito szettet (aszem ez a neve) ami csak a belseje 2méter és akorát csinálsz belöle amekkora kell , és olcso ,én motoros boldba vettem itt a környékünkön
Kanok!segítségeteket kérném szükségem lenne elsőfék védőre 125 re!már csak az hiányzik és nem találok sehol ha vkinek lenne eladó reális áron akkor segítsen rajtam!thx előre!
Hali!
Nem tudja valaki hogy DT 125 nek hány kilométer a szervíz intervalluma? Olajcserére, gyertya cserére, légszűrő mosásra gondolok főleg.
Bejáratás után ez lenne az első szervíz.
egyébként ha valakit érdekelne eladó lesz a gépezet, képek az adatlapomon.
Yamaha Dt 80-at csak 80ccm-be gyártották.Nem feltétlen lehet rendszám nélkül használni.Sztem nem olyan vészes az alkatrész ára hozzá és ellátás sztem van bőven.
Amúgy az enyém is eladó ha érdekel:
msn: boss_b-boy@hotmail.com
email: tomaschik@gmail.com
Skacok eladó a motorom:) 240 es irányár videó kép tudjátok h hol van:) új dugatyú,csapágyak meg ilyen apróságok friss olaj 06-20-345-2422 es számon e-mail+msn adatlapon!
haverom windjét 15 ért húzta szét megcsinált benne mindent friss olajat meg ilyeneket kapot anyi pénzért és 70 ezer ft ot költött a motora:) ahoz képest nem is rossz ár de 30 ezer ft munkadíj ááá az sok nagyon!
Sziasztok!
Amit most vettem DT-t sajnos el kellet vinnem szerelőhöz mert naggyon csörög... Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni hogy 30.000+az alkatrészek ára mennyire korrekt ár azért,hogy csak széthúzza a blokkot, kicseréli benne a cuccokat ami kell és összerakja?!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
szevasztok! Hol tudok gázbóvdent venni 125 ös dt-be! délután elszabtam aztán kellene. ja meg hogyan csináljam csak a felső bóvdent cseréljem vagy az egészet mert a gázkarnál szakadt el.
előre is köszönöm..
supermoto szett jár hozzá?
Én árulom a telókat a Vaterán, elvileg jó a 125-re, mérd le a telószárad átmérőjét, ha egyezik, még a befogót sem kell cserélni.
nem is olyan drágák
Nem tudja valaki hogy DT 125 nek hány kilométer a szervíz intervalluma? Olajcserére, gyertya cserére, légszűrő mosásra gondolok főleg.
Bejáratás után ez lenne az első szervíz.
egyébként ha valakit érdekelne eladó lesz a gépezet, képek az adatlapomon.
Amúgy az enyém is eladó ha érdekel:
msn: boss_b-boy@hotmail.com
email: tomaschik@gmail.com
Köszi
Amit most vettem DT-t sajnos el kellet vinnem szerelőhöz mert naggyon csörög... Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni hogy 30.000+az alkatrészek ára mennyire korrekt ár azért,hogy csak széthúzza a blokkot, kicseréli benne a cuccokat ami kell és összerakja?!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
előre is köszönöm..