nekem is tetszenek ezek a motorok: xt tt de drága lenne rendben tenni egggyet
na a lábtartóra jelentkezett valaki? ezresért inkább elviszem rögtön, ha odaadod
jaja, amugy sztem ügyesek akik ezekkel a régi dögökkel mennek (XT, TT, DR, stb) mert kurva nehezek és homokban csak nyomatékosabbak mint egy 125ös cross, de nem tul mozgékonyak sztem
Több okból is nem tudsz vele menni rendesen:
1. jóval nehezeb, mint a DT,
2. más a teljesítményleadása...
Szóval teljesen más vezetést igényel. Nekem sem sikerül olyan jól menni egy 600as xt-vel, mint a dt-mel. Egyébként csak megszokás kérdése.
verettünk egyet az xt-s ismivel
olyan hangja van az xt-nek hogy erekciója lesz az embernek, de valahogy nem birok menni vele rendesen
kanyarok nem akarnak menni
a dominator jo gép a te motorodat ismerem, valamilyen Lali vagy ha jol tudom! láttam egyszer egy oldalon még asszem akkor csinálgattad, csinositottad! szép
a Dominator meg ahhh nagyon zsiiiir:D
szevasztok!én vagyok ennyire hülye vagy télleg elvan dugva az olaj leeresztő csavar?hol keressem?tudtommal a blokk alján kell lennie...(DT125R) ha csinálna vki egy képet róla azt megköszönném!
Köszönöm szépen! Holnap jönnek megnézni! Sajnálom is szegénykét, de ugy néz ki hogy dominator lesz helyette. Mindenképpen rendszámos moci kell nekem, meg azért már ki is nőttem. De télleg nagyon jó gépek ezek a DT-k!
Tegnap volt egy kisebbfajta házibuli, és összetűzésbe keveredtem egy boxzsákkal. Úgy meghúzódott az öklöm, hogy a biciklikormányt sem tudom megfogni, nemhogy a gázt húzzam! Szóval 2 hét motorozás nélkül...
ezeket tudom odaadni, kicsit poros, felületi rozsda van rajta, de abszolút egyben van - gondolom amúgy is átfestenéd.