viszont srácok most tök jó volt endurozni egy kicsit visszaváltottam egyet egy kis gáz és egyből kész a kanyar mondjuk néha kicsit soklett nem sok kelett vagy 2x hogy bokrot fogjak:S de viszont 1 fika is majdnem sikerült mikor nagy sár melette 20cmes nyomvályú vissza 1et má ment is keresztbe és pont a nyomvályúba bele a hátsó olyan 80ná:S
képet meg nem tudtam cisnálni mer féltem ha megállok vagy lassítok beragadok a sárba vhol:S
Én mindig veszek sisakot, ha megyek valamerre. Sőt a szemüveg is rajta van a sisakon. (Jó, ha csak mondjuk kipróbálom itt az utcában egy körre, akkor nem mindig)
Egyrészt sisak nélkül eléggé hangos is a motor, a szemembe belemegy minden szar, kifújja a szél, bokrok kiverik a szemem, a gallyak fejen vágnak, stb. Meghát azért véd az a sisak, nem keveset, ha gebasz van.
Régen, amig szar sisakjaim voltak, én is utáltam, mert kényelmetlen volt, lötyögtek, stb, de mióta vettem egy normális cross-sisakot, azóta kifejezetten kényelmes, ha a fejemen van.
ha csak dagonyázni megyünk nem veszek bukót de ha földutakon tekergünk akkor igen
múltkor majd kiverte a szemem valami csíbor féle csíkos bogár azóta viselem rendületlenül
idén kb 2-3x láttam még csak rendőrt
1x állítottak meg akkor is autóval
hétvégén is mentünk 300km autóval de egyet sem láttam
itt az alföldön lehet hiány van belőlük
Nálunk még a legyet is igazoltassák!
F@sz kivan!
Mióta ideépült az autópálya rendőrség halál!
Motoros rendőrök minden!
Mérnek orrba szájba !
Az ember már nem meri kettesben kihuzatni a gépet mert rögtön ott vannak ,hogy tuti 100al mentem!
Jah és a polgárok mindig telefonálnak ,hogy milyen gyorsulgatások vannak ha 9 után előtolod a gépet tuti lelőnek.
A 427-es oldalon volt szó arról ,hogy Egerben rászálltak a motorosokra a rend őrei! Hát ez most nálunk is így van mert mult 7 végén meghalt motoros balesetben egy 27 éves ember meg az utasa kómában van aki 15 éves neki mentek 1 fának egy 125-ös gilera enduroval persze bukósisak eggyiken se volt! És igy nálunk még a földes uton is mászkálnak a rendörök! Ha eltelik egy kis idö majd nem fognak ennyire itt mászkálni akkor talán én is kimerészkedek a szöcskével.
Üdv : Norbi
ha valaki tud, vagy lát valami hírdetésben power elektronikát, lc2es 125ös dthez az szóljon már nekem, olyat amiből 5 szál vezeték jön ki.
köszi
hello!
képet meg nem tudtam cisnálni mer féltem ha megállok vagy lassítok beragadok a sárba vhol:S
Egyrészt sisak nélkül eléggé hangos is a motor, a szemembe belemegy minden szar, kifújja a szél, bokrok kiverik a szemem, a gallyak fejen vágnak, stb. Meghát azért véd az a sisak, nem keveset, ha gebasz van.
Régen, amig szar sisakjaim voltak, én is utáltam, mert kényelmetlen volt, lötyögtek, stb, de mióta vettem egy normális cross-sisakot, azóta kifejezetten kényelmes, ha a fejemen van.
múltkor majd kiverte a szemem valami csíbor féle csíkos bogár azóta viselem rendületlenül
1x állítottak meg akkor is autóval
hétvégén is mentünk 300km autóval de egyet sem láttam
itt az alföldön lehet hiány van belőlük
F@sz kivan!
Mióta ideépült az autópálya rendőrség halál!
Motoros rendőrök minden!
Mérnek orrba szájba !
Az ember már nem meri kettesben kihuzatni a gépet mert rögtön ott vannak ,hogy tuti 100al mentem!
Jah és a polgárok mindig telefonálnak ,hogy milyen gyorsulgatások vannak ha 9 után előtolod a gépet tuti lelőnek.
no meg Suzuki LTZ quaddal
És tudja is használni?
Üdv : Norbi
köszi
hello!
már egy éve ki sem vettem a gyárit csak a felsőt takarítom
Üdv: Norbi