fene sem tudja
esnek az árak vagy a rendszámos nő
de sokat nem fog mozogni
rengeteg 600as gép is van ami "hobbi" célú pedig semmi része nem hasonlít az sm-re
naaah :) nekem már lényegtelen, csak azért érdemes ezeken elgondolkodni mert ha itt lesz az idö az 50-esnél nagyobb de 125ösnél kisebb gépek árai ugy fognak esni, h csak lestek...
A Kkt. 25/A. §-a d) pontjának rendelkezését a 2009. január 1-jét megelőzően használatba vett
a) négykerekű segédmotoros kerékpárokra 2009. május 1-jétől,
b) kétkerekű és háromkerekű segédmotoros kerékpárokra 2011. január 1-jétől
kell alkalmazni.
A segédmotoros kerékpárok hatósági engedéllyel és jelzéssel való ellátását az üzemben tartónak - külön jogszabályban meghatározott feltételek szerint kell kezdeményeznie.”
Üdvözlettel,
Gazdasá
gi és Közlekedési Minisztérium
Ügyfélszolgálati Információs Iroda
Tel:06-1-475-34-34
Fax:06-1-475-34-35
e-mail:u
gyfelszolgalat@gkm.gov.hu
Remélem mindenki számára fontos információ! Nem kell többet mesélni!Ennél előbb nem lesz rendszám!
Ezt kell hiresztelni, nem a hülyeséget.
meg a Vegáét is láttam... és mikori DT-t veszel? rendszámost?
amugy jotanács, már ne vegyen senki olyat aminek nincs meg minden papirja, elvileg jövöre már kellene fog eredetiségvizsgálat az 50-esekre is, szoval igy kiszürik a papir nélkül futo gépeket...
Szasztok gyerekek!
Meg tudja nekem mondani valki hogy hány füle van egy nyúlnak? Csak vicc... valójából az szeretném meg kérdeni, hogy mitől van az, hogy a hátsó fékem (dob) időnként teljessen beharap mikor éppen csak lassítani akarok? Kellemetlen ha kanyarban 50-ennél kontráz a hátsó kerék. A betétek nincsenek szét kopva és amúgy jól adagolható a fékerő meg minden. Észre vételem szerint azután szokta ezt csinálni miután hátra felé megvolt tolva a motor, bár néha amúgy is szokta.
Kösszi szépen a véleményeket előre is.
Bazi széles utat mindenkinek!
Jövő héten viszem műszakira...