Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumicsere...
Jövő héten viszem műszakira...
Sziasztok! Eladó egy Yamaha DT. :http://kepesmotor.hu/yamaha/i?...
ALIEn te nem túlóztál egy kicsit azzal a 10bar-al?
Szóval akkor 2011-ig van még egy kis idö.......
fene sem tudja
esnek az árak vagy a rendszámos nő
de sokat nem fog mozogni
rengeteg 600as gép is van ami "hobbi" célú pedig semmi része nem hasonlít az sm-re
Ja ja,legalább olcsón lehet venni erdőbe valami 25-ös gépet...
naaah :) nekem már lényegtelen, csak azért érdemes ezeken elgondolkodni mert ha itt lesz az idö az 50-esnél nagyobb de 125ösnél kisebb gépek árai ugy fognak esni, h csak lestek...
A Kkt. 25/A. §-a d) pontjának rendelkezését a 2009. január 1-jét megelőzően használatba vett

a) négykerekű segédmotoros kerékpárokra 2009. május 1-jétől,

b) kétkerekű és háromkerekű segédmotoros kerékpárokra 2011. január 1-jétől

kell alkalmazni.

A segédmotoros kerékpárok hatósági engedéllyel és jelzéssel való ellátását az üzemben tartónak - külön jogszabályban meghatározott feltételek szerint kell kezdeményeznie.”

Üdvözlettel,

Gazdasá
gi és Közlekedési Minisztérium

Ügyfélszolgálati Információs Iroda

Tel:06-1-475-34-34

Fax:06-1-475-34-35

e-mail:u

gyfelszolgalat@gkm.gov.hu

Remélem mindenki számára fontos információ! Nem kell többet mesélni!Ennél előbb nem lesz rendszám!
Ezt kell hiresztelni, nem a hülyeséget.
meg a Vegáét is láttam... és mikori DT-t veszel? rendszámost?
amugy jotanács, már ne vegyen senki olyat aminek nincs meg minden papirja, elvileg jövöre már kellene fog eredetiségvizsgálat az 50-esekre is, szoval igy kiszürik a papir nélkül futo gépeket...
hoppá ez sűrítési viszony nem kompresszió...........
Az én 50-esemnek 10-es volt a kompressziója legutób :) akkor az nem rossz...
a 80asnak 7,1:1 a gyári értéke de szerintem a 125ösnek sem lehet sokkal nagyobb
Sziasztok!

Jo ällapotban levö 125-ös Dt-t keresek 160000 Ft-ig!Ha tudtok ilyet irjatok!
elvitték a héten, VEGA irta is hogy haverja vette meg
hogyhogy? mi van az RX-el?
köszi, ugy néz ki ujra DT-s leszek. Amugy az LC-s dt-nek van vmilyen tipushibája amire érdemes figyelni a vételkor?
Általánosan a 2ütemű motoroknál a 7-8 már jó érték. 4 üteműeknél nagyobb, ott illik 9 fölött lennie, újnál 12.
A 125R -nek kell 8körül lenni-e?
Vagy a 80-asnak?
8 körül már rendben van.
hello, megtudnátok nekem mondani hogy mekkora kompressziónak kell lennie egy egészséges DT-ben (dugózás+furás után)?
kész az új kipuff vidit feltöltötem, de még nem fogadták el vagy mi a rák
holnap lefestem faszán sé késsz
addig itt 1 kép
szerintem vizes, nekem a szinyer csinálta ezt ha vizes volt.
Szasztok gyerekek!
Meg tudja nekem mondani valki hogy hány füle van egy nyúlnak? Csak vicc... valójából az szeretném meg kérdeni, hogy mitől van az, hogy a hátsó fékem (dob) időnként teljessen beharap mikor éppen csak lassítani akarok? Kellemetlen ha kanyarban 50-ennél kontráz a hátsó kerék. A betétek nincsenek szét kopva és amúgy jól adagolható a fékerő meg minden. Észre vételem szerint azután szokta ezt csinálni miután hátra felé megvolt tolva a motor, bár néha amúgy is szokta.
Kösszi szépen a véleményeket előre is.
Bazi széles utat mindenkinek!