Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én motrom is eladóvá vált
http://www.hasznaltauto.hu/2038948_yamaha_dt_1994
Most jobban érzem magam köszi-.......Én 1hétig még biztos nem fogok motorozni.......
ha vigasztal én sem motorozok, mert mindjárt megyek le a műhelybe és befejezzük a dobomat és azzal megyek csapatni 5után
Mivan senki nem ir mindenki motorozik? Csak én nem....
Sziasztok!Eladó a motorom:motor
hella

Érdmes 4 ütemű motort venni? crossra v enduróra (only yamaha v honda 250 cm3 ) ? v v felejtő?
Melyek a jó típusok ezen márkákon belül?
köszi...
Csáó!

Lenne egy kérdésem :)

Úgynézki gjara ment a benzinszűrő és a tank közötti gumitömítés, valaki megtúdná adni a pontos méreteit? Holnap kéne vegyek csak má nincs időm szétszedni a motort
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem.
1. Tudtok egy viszonylag olcsó helyet ahol dt-hez lehet kapni dolgokat?(rezó dob, hőgomba, kuplung lamellák+rugók stb stb ....)
2. Hol vannak a folytások ezen a mocin(97-es 125R típusú). Hogyan látom ha a power forditva van betéve(állítólag ez az egyik módszer hogy lefolytsák a motort) és hogy tudom megnézni hogy az a gyűrű benne van-e még a kipuffogó csőben. Van(ak)-e még benne folytások?

Köszönettel

Darknox
Ugyanugy megtud ragadni mind a 2ö
sztem érdemes a drágábbat bvenni (wössner), proxrol nem hallottam rosszakat nagyon de nem is dicsérték annyira
én ha majd egyszer arra kerül a sor vagy vertexet vagy valami ilyesmit veszek bele
szerintem majdnem ugyaz azok. Miért ne tudna megragadi?
na de nekem is volna 1 kérdésem!
szerintetek wösner vagy prox?
ki mit tud ezekről a dugókról? mit tud az 1ik amit a másik nem? azt halottam, hogy a wösner teflonos vagy ez hülyeség?
és a vizesek tényleeg nem tudnak megragadni mint a léghűtésesek?
hy
szerintem nem tesz neki jót ha kuplung nélkül váltogatsz mert sokkal nagyobb erőltetésnek van kitéve és hamarabb elfog kopni vagy törni valami. tapasztalatból mondom és simsonnál jártam így...
Akár milyen motorrol is legyen szó jobb ha fel is meg le is kplungolsz attol nem lessz neki rosszabb hidd el!
evvel a gönc 50esel szégyelném magam, de szombaton megyek vmi nagyobbat megnézni, utána megdumáljuk:)
ez engem is érdekel! a 80-as félautomata azt tudom de ebben meg nem vagyok biztos probálgatni meg nem szeretném
hy
most azon megy a vita haverokkal hogy ezeknél a mociknál (dt125,tdr125) kell-e kuplungolni felfelé váltásnál.
mindenki mást mond,kérlek tájékoztassatok
köszi
Nana... Láttam olyan arcokaz a zx open-ben akik zsír zx10-el 2.10 et nyomtak...
Nem olyan nagy szám az a 2.08.... Egy szériaszerű NSR 250-el mentem... Van ennél jobb is. A TZR-el 2.07, dehát ez is sok sajna
Vazze soma!
Az a 2.08 -as h-ring nem piskóta! Nekem úgy sikerült a 2.22 a zzr-el hogy a gumi szélére borsószemek nőttek, az első lánckerekem meg otthagyta 4 fogát!
mert azt hidte, hoyg 125ös dthez vetted annyiért! nem kell felkapni a vizet! nyugi
Nézd meg az előzményét...---nem a kérdésre írtam, érdekességként.
Ennyi
Vita lezárva.
ennyi.... peace
Csak ő 125-öst kérdezett nem 50 est....
Nem akarok vitatkozni csak a 7200 kineveted aztán írod hogy felétek 6500.. ennyi