Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, nem vitatkozok én veled, biztos jobban tudod.
akkor miért aszaltad ki a 7200?
hondáé is prox.. előttem bontotta ki
50 esbe annyi, vagyis nálam 6500, a 3200 as az meg nem Prox hanem Phix
Ne aszalj 7200... hondába a prox haveromnak 3200pénz
És prox dobozba van becsomagolva nem hiszem hogy átcsomagolgatják vagy akármi!
jaaaaaaaa vágom!
szóval ha valami baja lesz akkor azt a meleg póstásunkat kell csak megrugdosni XD
DT 50 be annyi igen, de mi 125R-ről beszélünk.
7200 Prox
Neeem, postásnak fizetsz ugyanúgy átvételkor mint az utánvételes csomagnál. Csak a súlya miatt nem csomagként adom fel hanem levélként, igy a leveles postás viszi ki (2kg alatt)
Enyém most lett megfúrva.
Prox dugó szett(dugó,gyűrűk,csapszeg, tűgörgő nem) 7200ft
fúrás 2800ft volt
Össz.:10000
200km-nél tartok...
ezt az ajánlottast nem vágom rózsaszín csekk mikor átveszem utánna kell befizetni vagy mikor átveszem fizetek?
A posta kb. 1000Ft, ajánlott levélküldeményként elmegy. A Prox is jó és a Wössner is, sokat épitek be mindkettőből, egyikel sincs gond. A felső tűgörgő 2500Ft, van h.fej tömitésem is 2500Ft.
juj és még valami szerinted melyik ajobb a proc vagy a wösner?
mert most ha már csináljuk nem akarok spórolni max 3ezerrel drágább a wösner ezt kibírom csak tartós legyen és azért ne legyn az, hogy ha néha meghajtom szétmennyen mint haver 10ért csináltatott dugója XD
és kb mennyi lehet monorra a pósta, mert tőled monor 200km de sztem nem nehéz cuccos szal nem lehet több olyan 1500 max 2000nél a posta de ígyis megérné nekem sokkal jobban mint a pinktől... 29ért volt csak a dugó meg a gyűrűk annyiból tőled megveszem a wösner szettet csináltatok hengerfejtömítést meg meg is furatom ennyiből XD
Keress nyugodtan ha kell vmi.
A komplett szett: dugó, gyűrűk, csapszeg, zégergyűrűk. Helyileg Ajkán vagyok, de postán is tudom küldeni. Msn-em nincs, mailcimem az adatlapomon.
helyileg merre vagy? esetleg ha szükség lez valamire gondolhatok rád? :D
a komplett szett alatt mit értesz dugó gyűrű csapszeg és tűgörgő? vagy csak dugó gyűrűk és csapszeg? helyileg hol lax? mert én monori vagyok és ennyiért nekem is kellene majd jövőhónapban 1 wösner dugószett
melyik ajobb prox vagy wösner?
msncímet tudunk cserélni?
Nálam a Prox dugószett 18500.-, a Wössner 21500.-/szett kompletten.
Ja! És igen a hüvelyk (col) 2.54cm.
A 2.75-17 az abroncs szélessége és a kerékpánt(felni) átmérője hüvelykben megadva.
ma is fasza volt csináltunk videót is csak az a baj tartalékon vagyok:S
Mondassz valamit vazze...
Szal azért drága, mert kispóroltak belőle valamit?
Hehe! Még egy Soproni? Mikor repesztünk egyet az erdőszélen?
Hát jah.. de nem tudom. Az nem keskenyecske?
hy a wösner az 29 gyűrűkkel és sztem a pinkmotorsnak van is raktáron