Neeem, postásnak fizetsz ugyanúgy átvételkor mint az utánvételes csomagnál. Csak a súlya miatt nem csomagként adom fel hanem levélként, igy a leveles postás viszi ki (2kg alatt)
A posta kb. 1000Ft, ajánlott levélküldeményként elmegy. A Prox is jó és a Wössner is, sokat épitek be mindkettőből, egyikel sincs gond. A felső tűgörgő 2500Ft, van h.fej tömitésem is 2500Ft.
juj és még valami szerinted melyik ajobb a proc vagy a wösner?
mert most ha már csináljuk nem akarok spórolni max 3ezerrel drágább a wösner ezt kibírom csak tartós legyen és azért ne legyn az, hogy ha néha meghajtom szétmennyen mint haver 10ért csináltatott dugója XD
és kb mennyi lehet monorra a pósta, mert tőled monor 200km de sztem nem nehéz cuccos szal nem lehet több olyan 1500 max 2000nél a posta de ígyis megérné nekem sokkal jobban mint a pinktől... 29ért volt csak a dugó meg a gyűrűk annyiból tőled megveszem a wösner szettet csináltatok hengerfejtömítést meg meg is furatom ennyiből XD
a komplett szett alatt mit értesz dugó gyűrű csapszeg és tűgörgő? vagy csak dugó gyűrűk és csapszeg? helyileg hol lax? mert én monori vagyok és ennyiért nekem is kellene majd jövőhónapban 1 wösner dugószett
melyik ajobb prox vagy wösner?
msncímet tudunk cserélni?
hondáé is prox.. előttem bontotta ki
És prox dobozba van becsomagolva nem hiszem hogy átcsomagolgatják vagy akármi!
szóval ha valami baja lesz akkor azt a meleg póstásunkat kell csak megrugdosni XD
Prox dugó szett(dugó,gyűrűk,csapszeg, tűgörgő nem) 7200ft
fúrás 2800ft volt
Össz.:10000
200km-nél tartok...
mert most ha már csináljuk nem akarok spórolni max 3ezerrel drágább a wösner ezt kibírom csak tartós legyen és azért ne legyn az, hogy ha néha meghajtom szétmennyen mint haver 10ért csináltatott dugója XD
melyik ajobb prox vagy wösner?
msncímet tudunk cserélni?
Szal azért drága, mert kispóroltak belőle valamit?