Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ótógép
nemvagy vicces kedvedbe?
megint itt arcoskodsz? huzzál CRM topikba játszani az agyad ha nem tetszik ok? vagy ne irj inkább semmit...
te egy vicc vagy csola
mq mentem egy karikácskát, rendes jogsim nincs csak ilyen vacak lap amit kaptam okmányirodátol, elvileg elfogadja a rendör, gyakorlatilag meg van rajta sapka vagy nincs:D
egész jo kis cucc, első sebességekben nyomatékosabb, viszont eléggé fordulaton kell tartani ha élvezetesen mocizol:D nem hajtottam meg nagyon, taláén 100-al mentem max cask az ora magasabb sbességeknl ugy leng ki mint egy inga ide-oda :S de az autosoknak esélyük nincsen:D
Na gyerekek úgy tűnik lessz egy komplett dugózás gyűrűzés + ha már szét lessz lökve a blokk akkor már egy hajtókar felujjítás sem ártna! Nem tudja valaki véletlenűl mibe fáj ez mostanság?!
Gianelli első dob jó lessz? Jó állapotú. 10000+ posta
Mondom gyere,VÁRLAK!
Nem én keménykedtem a haverokkal! Én egyedül is le merek menni! Nem úgy mint te!hehe
Na jó!Itt részemről vége a vitának,te nem csak hülye,fogyi is vagy!
Oh de kemény legény(ek) vagytok! Egyedül már inadba szállt a bátorságod? hehe nagyon menő srác lehetsz mind a 12éveddel! Amatőr kis pöcs!
1.-itt rád meg pláne nem kíváncsi senki!
2.-nem tudom honnan szalajtottak,mert iszonyat nagy seggfej vagy!
3.-szeretettel várunk Baján!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy üres állás jeladóra, ami a gyújtótekercs mellett van.
Van valakinek ilyene, vagy tudjátok, honnan lehet szerválni?
Köszi a segítséget.
Császtok valaki nem tud 96-os 125 dt-re eladó első dobot jah és ne gyári első dob legyen köszi
Nehogy aztán én találjalak kihajítani az ablakon téged, na mindegy részemről
Üdv
OK!Már felvetelek msn re!
Annyit mondtam neki hogy nem biztos hogy a 10w-40es olaj a legjobb a váltóba! Én nem mondtam hogy csak ez jó vagy csak az jó! Aki ilyet tesz bele ilyet tesz bele aki meg nem az nem! Lapozz vissza és te is meglátod hogy nem én faszoskodtam hanem a kawa nem bírja ha valaki nem ért vele eggyet. Én vele sem akartam balhézni! Úgy láttam hogy ez egy DT fórum nem pedig kawa szerelési tanácsai amit kötelező megfogadni! Innen indult el az egész!
Üdv
Na ide figyelj te kis takony! Nyomd be ide a címedet és lemyegyek a fogaidért te kis pöcs! A jó büdös dagadt tespedtseggszagú jó édes anyádat azt szidd te szarházi! Ki a faszom szólt hozzád kis csóró buzi!
mindig betéved ide valami fasztarisznya aki osztja az észt :)
Apád fasza szaros volt,mikor megkúrta anyádat,azért lettél ekkora köcsög!
Húzz innen a picsába drága barátom,itt neked nem sűrűn fog már senki tanácsokat adni!
köszönöm a cikket
én is ugy hallottam hogy aksi nélkül nem működik a power
Furi módon ez az olaj mz ben többeknek nem vát be, de izmosabb cimconyba(amit be sem lehet rugni, mert elcsúszik a kuplung, más olajjal, ezzel meg nem) meg igen.
Nyilván más anyagból van a kluplunglamella.
nem bántotta senki csak hülyeséget magyarázott és nem bírja elviselni az igazságot
ésszel legyél már a rosseb vigyen el, mi bajod van?
bántott téged valaki?
talán kawa?
14éves vagyok nem tagadom de ha vki más jobban ért a motorokhoz mint én nem kezdek el faszoskodni mert hogy csak nekem lehet igazam....
te beszélsz 14éves kis köcsög a 80as dt-del? Te takarodjál innen pocs arcú. Húzz aludni mert holnap suli kis buzi!