Sziasztok van egy 87 yamaha dt 50-es motorom és leszeretném cserélni a karburátort rajta de nem találok sehol se olyan gyári karburátort ami most van rajta tudnátok segíteni hogy milyet vegyek vagy milyet érdemes venni.
Átlag felhasználás mellett meddig megy el egy dugó 125ös gépben? Mennyi kb a felújítás ha tengely hajtókar tegyük fel jó?
Esetleg van valakinek eladó rendszámos 125ös írjon!
Keresek Dt50lc-hez légszűrőházat egyéb alkatrészt!
Ne az elsőt cseréld kisebbre, mert hamarabb elkopik.
Kisebb kerület, többször fut körbe rajta a lánc. Inkább a hátsót növeld!
ugyan az az eredmény, növeled az áttételt. Jobban fog húzni, de lassabb lesz.
Láncból meg vegyél hosszabbat, egyszerű rövidíteni.
Leköszörülöd a csap oldalát és alátámasztva kiütöd a csapot.
JT HDR láncból van 134 csapos, 4400 Ft. Ugyan ez arany színben 5600.
Én is most akarok rendelni, de tanácstalan vagyok. Nekem is gyári áttétel van, de az elsőt 15 fogasra szeretném cserélni. Nem tudom ehhez hány csapos láncot rendeljek, mert a D.I.D. erősítettből csak 130 és 136 csaposat lehet rendelni. A simából van 134 csapos. Esetleg ki milyen láncot ajánl? Illetve hány csaposat vegyek ha kisebb az első lánckerék?
Használd ezt az oldalt, itt megtalálod típus szerint milyen, mekkora lánc, lánckerék kell a motorodra: JT sprockets katalógus
Kuplung bowden meg itt van, a legördülő menüben válaszd ki a dt125R-est: kuplung bowden
Lánc, lánckerék is van náluk, JT-t nyugodtan vehetsz. Van HDR lánc, ami erősített. Ezekre a gépekre szerintem felesleges a drágább D.I.D. lánc, nem egy erőgépek.
Ja, és még szükségem lenne egy első lánckerékre és egy láncra is, viszont nem tudom hányas lánckereket és hány szemes láncot rendeljek. Az első és hátsó lánckerék is gyári, viszont nem tudom milyet lenne érdemes venni. Köszönöm a segítségeteket előre is.
A lemezesből a motor power és társai nagy szar.
Gyári jött be nekem, meg hengerfej síkolás.
De most kérdeztem a Yamahát, már nem tudnak gyári tömítést szállítani hengerfejhez.
Athena tömítést ajánlok.
9000 Ft a szett.
Nekem Dellorto PHBG 17-es karbi volt az MX-emen.
G.