DT 125 R-hez keresek láncvezető műanyagot, amit a lengővilla felső részén van, a tengelynél. Az enyém sajnos széttört, és elhagytam a darabjait.
A boltban elhajtottak, állítólag nem is létezik ilyen külön.
Ha valakinek esetleg volna egy, ami még jó állapotú, vagy tud boltot, webáruházat mondani, ahol kapok ilyet, kérem írjon!
Sziasztok!
Én is egy szaladgálós motort akarok most, ezért néztem ki a DT-t. Volt már egyszer TDR-em aminek a blokkja szinte ugyanaz szóval nem ismeretlen számomra, meg volt pár DT is a haveroknál.
Kérdésem a teljesítménnyel vagyis a papírba beírt teljesítménnyel kapcsolatos.
Amit kinéztem motor, az 17KW-forgalmi szerint, viszont ilyen adatot én sehol nem találtam róla, hogy ennyi lenne vagy lett volna. A kinézett motor egy 1992es példány, igaz 2002körüli rajta minden idom. És az is igaz, hogy jelenleg gyűrű törött állapotban van, de nekem ez kapóra jön, mert ilyen javításra váró motort keresek pont.
Szóval hogyan vagy hol lehetne ennek utána járni, hogy mondjuk a 17Kw helyett 11 vagy valami reálisabb szám legyen beleírva?
Amúgy ezek a 92esek csak a kipufogó könyöknél vannak 1 kis szűkítővel fojtva?
125-ös mocit ha tud valaki eladót, kérem, írjon.
Tudom, van jópár a hirdetésekben, de engem minden féle hulladékok nem érdekelnek.
Sajnos a hirdetések 90 %-a arról szól, hogy komplett nagygenerálon esett át a motor, de azért 150-ért árulja...
Ha tud valaki, írjon, a bocsi.balazs@sade.hu címre.
hali..
van jó pár megmaradt DT 125 lc2 alkatrészem eladásra!
Pl: balos idom a tankra... főtengely, blokkfelek. első tárcsa, egy váz, váltó, kuplung stb....
ha valakit érdekel írjon!
Eladtam! vettem egy Xr 600 ast de azota midnenap ittvan 4 rendörauto! nem miattam de kinn ált a motor a ház elött mert lemostam! azt leirták rola az adatokat meg hogy mit keres a ház elött! :D ezér vettem ezt ! ezér nem szolnak
lehet hülyesèg, de honnan tudom, hogy megy-e a reed selep? első motorom, nem is ültem meg más motoron. ja ès mintha olvastam volna, hogy fordulatszámmèrőre van kötve, de műszerfal nekem meg nekem nincs egyáltalán. èrdemes venni bele 6 sebessèges váltót? valakinek nincs eladó?
megadod az alvázszámot és bármit kapsz!
Mégis mindenki a 100000 és fotókat veszik....
DT 125 R-hez keresek láncvezető műanyagot, amit a lengővilla felső részén van, a tengelynél. Az enyém sajnos széttört, és elhagytam a darabjait.
A boltban elhajtottak, állítólag nem is létezik ilyen külön.
Ha valakinek esetleg volna egy, ami még jó állapotú, vagy tud boltot, webáruházat mondani, ahol kapok ilyet, kérem írjon!
Köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_125_dt125r
-7827105
Én is egy szaladgálós motort akarok most, ezért néztem ki a DT-t. Volt már egyszer TDR-em aminek a blokkja szinte ugyanaz szóval nem ismeretlen számomra, meg volt pár DT is a haveroknál.
Kérdésem a teljesítménnyel vagyis a papírba beírt teljesítménnyel kapcsolatos.
Amit kinéztem motor, az 17KW-forgalmi szerint, viszont ilyen adatot én sehol nem találtam róla, hogy ennyi lenne vagy lett volna. A kinézett motor egy 1992es példány, igaz 2002körüli rajta minden idom. És az is igaz, hogy jelenleg gyűrű törött állapotban van, de nekem ez kapóra jön, mert ilyen javításra váró motort keresek pont.
Szóval hogyan vagy hol lehetne ennek utána járni, hogy mondjuk a 17Kw helyett 11 vagy valami reálisabb szám legyen beleírva?
Amúgy ezek a 92esek csak a kipufogó könyöknél vannak 1 kis szűkítővel fojtva?
125-ös mocit ha tud valaki eladót, kérem, írjon.
Tudom, van jópár a hirdetésekben, de engem minden féle hulladékok nem érdekelnek.
Sajnos a hirdetések 90 %-a arról szól, hogy komplett nagygenerálon esett át a motor, de azért 150-ért árulja...
Ha tud valaki, írjon, a bocsi.balazs@sade.hu címre.
Köszi
van jó pár megmaradt DT 125 lc2 alkatrészem eladásra!
Pl: balos idom a tankra... főtengely, blokkfelek. első tárcsa, egy váz, váltó, kuplung stb....
ha valakit érdekel írjon!
Yamaha Dt 125R hez keresek Power bowdent (mind kettőt) akinek van kérem jeleze!
A reed szelep nincs semmire se kötve...
G.
A motorikus cuccok jók a dt be meg a tdr be is( szivócsonk nem ) felnik uj gumiva friss szinterezéssel
50 e