gianelli kipufogónak a két dob mivel van összekötve? Hozzám már úgy került a gép hogy valami hőálló gumicső volt rajta. De mostmár tönkre ment és kifúj. Honnan lehet szerezni vagy mit tegyek rá?
Esetleg valaki tudja hol és hogy kéne kérni DT80 LC2 es motorhoz első tárcsafék munkahenger "tömítéseket". Vagyis javító szettet. Csak azért kérdem mert nem engedi el a fék a tárcsát normálisan már. Boltnak írtam aztán válasz : kéne minta vagy méret a rendeléshez. Na ne má... nincs hozzá "leírásban" ? Én kerestem a könyvben sehó semmi méretek stb. És a neten se találtam hozzá semmi Okosat eddig....
Spirál hajtásban van egy beépített védelem. Ha beáll a kihajtás akkor egy puhább vasból készült körmös gyürű elhajlik és így minden épen marad. Szóval ki kell venin kerékkel együtt aztán az lejön egybe házában abból ki kell szedni a koszt és a gyürüt vissza egyengetni. Nekem is ilyen volt......
Előszöris nem abba van beleszorulva, hanem a meghajtásba. Ami ebben az egészben van belül(csiga, csigakerék). Le kell venni az egészet, és ha szétjött, akkor ki bírod majd szedni. Belülről kinyomod vagy ilyesmi. Másképp ha erőlteted csak tönkremegy.
A fogyasztás lehet még a power "tuning" miatt is, ha a dús keverék mellé még nyitva is van a power alapjáraton is... nagyobb gáz kell neki, rossz hatásfok.
Valaki marta már fel a leömlő-t a dt-jén? nekem a kipuff-nál volt bőven kb 2-3 mm fölösleges anyag adtam neki turbómaróval :D mostmár egyszintbe van a tűzkarikával kiváncsi vagyok mit fog jelenteni nekijje :)
Üdv !
Esetleg valaki tudja hol és hogy kéne kérni DT80 LC2 es motorhoz első tárcsafék munkahenger "tömítéseket". Vagyis javító szettet. Csak azért kérdem mert nem engedi el a fék a tárcsát normálisan már. Boltnak írtam aztán válasz : kéne minta vagy méret a rendeléshez. Na ne má... nincs hozzá "leírásban" ? Én kerestem a könyvben sehó semmi méretek stb. És a neten se találtam hozzá semmi Okosat eddig....
Esetleg akit érdekel.
Yamaha sr 125-met cserélném 125-ös papíros dt-re..
http://www.kepesmotor.hu/yamah...