Sziasztok.
125R-es dt hez hátulra szeretnék venni féktárcsát és betétet. Betétet találtam de féktárcsát sehol, maximum használtan. Újonnan hol lehet venni, rendelni? 18"-as hátul a felni teljesen gyári fékrendszer.
Igazából 80 körül az olyan középtartomány kissé kopogó hangot ad, ezt írtam is mér egyszer most mentem vele tartósan 7km-et 80-at és leállítottam, hát a gyertyáról nem csináltam képet de az elektróda van csak megbarnulva a gyertya pereme olajos, darabos, majd adok neki egy kis levegőt aztán meglátom milyen lesz.
igazából tökmindegy, de ne 10 perces alapjáraton pötyögés után nézd hanem a pl 1-2 km-t hajtod hazamész leállítod, lehet ellenszenves mert meleg motort megállítasz, de így megtudod hogy kb mi a helyzet teljes gázon vagy félgázon..
0,02 re van állítva a bonyhádi kút, most kitudja hogy ez menyire valós havonta 1000-1500 liter marad bent a tartályokban na ez a nem mindegy, benzinkutat kell venni
Nekem a 125LC2 terepen, 3 l-el 50 km-t ment, de ennek javarésze 1-2-3.-ban volt. Annyira nem is gáz, a 80-asom is ugyanennyit bevágott, és azért jelentősen gyengébb volt.
yamaha dt 125 r henger egy uj dugó komplett motor blokk uj szivó csonkal hibátlan váltóval kuplungal fel ujitott csapágyal szimeringel a henger alapméretes gyürü törés volt benne de különösebben nem sérült a henger adom a powert is hengerfejet minden A gyujtáson és a kuplung deklin kivül igény esetén karburátor is van hozzá igy ahogy van az egészet egy 50 esért árulom ha valakit érdekel. továbbá pár ezer ftért van hátsó teló elsö kerék + tárcsa kapcsolók olaj tartály stb érdeklödés a sonic18@citromail.hu vagy a 06302738234
embereeeek nem is olyan szarok ezek a dt-t de mégis nagy szarok ma motoroztunk... xt600-660, monster 1000, rmz250, r6. Szerpentin, 120-130 is volt benne. 190km-nél kellett át tekerjem tartalékra jó fogyasztást produkált megint
jogsival hogy állsz?
Lucas-23490ft
125R-es dt hez hátulra szeretnék venni féktárcsát és betétet. Betétet találtam de féktárcsát sehol, maximum használtan. Újonnan hol lehet venni, rendelni? 18"-as hátul a felni teljesen gyári fékrendszer.
Nem akarja megvenni valaki?