Láttam a képeid között hogy betettél egy tdr kereket előre és a féknyereghez egy távtartót és megtartottad a gyárit,ez így neked mennyire vált be a tdr tárcsa a gyári fékkel? Erősen fog? Műit alakítottál még át hogy be tudd tenni a TDR tárcsát ? Láttam hogy neked is bicikli KM órád van mert gondolom neked sem fért be a TDR km óra kihajtása , hogyan tudtad betenni ? Csináltattál egy Távtartót?
na hát akkor már csak időpontot kell egyeztetni. Kristóffal beszélek ő ha minden igaz megy angliába és nem fog ráérni júliustól, ezért szerintem júniusban lesz, ha nektek is megfelel
Sziasztok most rendeltem egy légszűrőt a motoromba csak nem lett jó mert véletlenül más fajtát rendeltem mint kellet volna!
Ezért meg válnék tőle 2750Ft-ért!
Bontatlan csomagolás ha valakit érdekel ide küldjön egy e-mailt.!
varga_peter74@hotmail.com
Yamaha: DT80/DT 125 LC 1991/...
az a kemping szerintem tökéletes nekünk, sütünk-főzünk pancsolunk egyet, akinek kedve lesz 20percre felmenni az szerintem nem sajnálja azt az 1db ezrest.
Akkor a úgy tűnik hogy sátrazásra nem lesz szükség mert nem maradunk 2 napot Vagy más vélemény?
Kb mindenkinek 150-200km az max 3 órás út tehát 10körül már ott lenne mindenki 2-3 kaja, motorzgatás beszélgetés 9körül indulás haza?
Kecskeméten a nagy kempinget felszámolták az új uszoda miatt, nem tudom most van-e valami jó hely.. vízpart legközelebb Lakiteleken van, kb 30km, van ott egy szabadstrand, Tisza holtág, mellette tűzrakóhely meg padok, asztalok... Persze büfék is. Van termál is sztem , vagy legalábbis valami maszek mesterséges strand, jó kis lazulós hely... ott viszont kemping is van tuti. Nem vagyok valami jártas, nem kellett még itt kempingeznem :D Gokart pályára meg van félnapos jegy 4ért, vagy 20perc egy ezresért, napi is van http://birizdokart.hu/tartalom...
Nagy különlegességek meg nincsenek szerintem, de kitudja :D
Láttam a képeid között hogy betettél egy tdr kereket előre és a féknyereghez egy távtartót és megtartottad a gyárit,ez így neked mennyire vált be a tdr tárcsa a gyári fékkel? Erősen fog? Műit alakítottál még át hogy be tudd tenni a TDR tárcsát ? Láttam hogy neked is bicikli KM órád van mert gondolom neked sem fért be a TDR km óra kihajtása , hogyan tudtad betenni ? Csináltattál egy Távtartót?