Nekem is olyan a fényképezőm, csináltam is állványt neki egy hajlított zártszelvény darabból és a kormányrögzítő csavarok egyikéhez szorítottam így nagyjából látszik a műszerfal is, de viszont rezonál mint a dög na meg a vidibe a szélzajon kívül semmi nem hallatszódik.
egy gopro kéne
mindenképpen a ruhára tenném fel. Mellkasra vagy sisakra. Sokkal jobb lesz a felvétel minősége, nem fog rezonálni, illetve a hatás is sokkal jobb. A tükör helye több ízben nem jó! Azt éri el az összes ág, oldalra el van tolva, kanyarodáskor is fura érzetet fog kelteni. Szerintem.
Szép napot mindenkinek!
Érdeklődnék az iránt hogy valaki dt-re szuperált-e már valami kamera tartó állványzatot?
Mert a kamerámnak van alul egy kis csavaros rögzítője (gondolom az állványának lenne), és ebbe spécin belepasszol egy sima csavar. Nos hát azt gondoltam hogy a jobb oldali tükör helyére szerkeszteném fel valahogy. Érdemes szerintetek oda rakni, vagy élvezhetetlen lesz a minősége?
Üdv. Doszi
A nagy hamisítás miatt én akkor se vállalnám be Yamaha szalonból mennyibe kerül amúgy? Amúgy én eddig 2 japánt használtam el, abból az első még a tartalékom Másikkal megy.
Franciàval jàrok 3éve, semmi bajuk, és elhasznàltam màr legalàbb 5 gyertyàt, ha jöl tudom a franciàt szeretik hamisítani, de én vagy yamaha szalonba vagy unixtól veszem így tuti nem hamis
üdv mindenkinek.
Yamaha TZR 125 1996OS,DELTABOX ,működőképes erős motorral új lánckerekkekkel,pirelli gumikkal új féktárcsával.MOTOROMAT DT125-RE CSERÉLNÉM, képet tettem fel a tzr 125r topicba
A sűrítési arányt úgy számítjuk, hogy a konstans térfogatot (felső holtpontbál megmaradó térfogat a dugattyútető és a hengerfej között) plusz a változó térfogatot (felsőholtponttól a csatornáig levő térfogat) elosztjuk a konstans térfogattal. Képlet: (Vc+Vh)/Vc
Szóval akkor a zárt csatornától mérjek felső holtpontig és az is csak egy körülbelüli lesz?kapott egy púpos prox dugót és a hengerfej is módosítva lett.Igaz alkoholra készült,de azért szeretném tudni hogy kb mennyi lett a kész blokk kompressziója.
Tisztában vagyok a fogalommal Csak arra akartam rámutatni, hogy a sűrítési arány nem annyi lesz, mint amit számol az ember sose. Ha már nyomással rendelkező, szóval sűrített keveréket pumpálunk fel, akkor evidens, hogy a sűrítési arány már nem a 0-ról indul, de leírtam a számolást is.
egy gopro kéne