Uh én ehez láma vagyok,sajna nincs kikötve a külön olajozás.Ha most jól látom a bowden vége rugóval van csatlakoztatva?Fixre nem lehet vag ennyi elég neki, megtartja.Sajna nemhogy power motorom még bele való bowdenem sincsen.
2328as oldalon Apuci képeit és hsz-eit nézd, ha neked is ki van iktatva a külön olajzás te is könnyen megtudod csinálni, csak érezni kell mikor hol húz úgy tudod beállítani
Nem tudom, mert nem én mértem, hanem a faszi ahonnan az aksit vettem bele. Akku ki volt szedve belőle, a pozitiv illetve negativ vezetékre volt rátéve a mérő. Itthon megpróbáltam egy próbaégővel tesztelni. Égett az égő, de ha a fesszabályzóba menő vezetékhez kötöttem ott erősebben világított.
Találkozott már valaki olyannal, hogy az akksi csak akkor ad áramot ha megdöntöm kb. 30 fokos szögben hátra? Ha előre döntöm, ha vízszintesen áll, nem ég a próbalámpa, töltést se vesz. Savszint megfelelő.
Másik: Megmértem ma a fesszabályzó az akksira 6,77 voltot ad stabilan. Fesszabályzó kuka? Égőket nem verdesi ki.
Sziasztok a következő lenne a kérdésem sajna nem jó a yamaha dt 125-ben a power motor,benne van viszont a power szelep, hogyan tudnám állítani, hogy ne nyitott állasban legyen hanem a kettő között.Azt persze tudom el kell forgatni, de van rá valami praktikus megoldás pl. sziló csak arra sokat kell várni meg gondolom a hőt se igazán bírja.
Sziasztok. Van egy 125r-es dt-m, tökéletesen müködik csak az lenne a kérdésem, hogy a víz hogy cirkulál a motorban? Van benne Vizpompa vagy mitől kering a motorban?
Sziasztok! Van egy 50-es Dt, csak durrog durrog, aztán egyszer csak megáll. Mi okozhatja a problémát? Én a gyújtás állórészére gyanakodok, kimehetett a jeladó?
Az ár alkuképes!
Másik: Megmértem ma a fesszabályzó az akksira 6,77 voltot ad stabilan. Fesszabályzó kuka? Égőket nem verdesi ki.
kuplung dekli: 1ezer! üresen (épek, max festeni kell), olaj, vizpumpa, 2-2e
membrán:2e, hengerfej termosztáttal:3e,henger (hüvelyezni kell) :2e! váltó kompletten:5e,
lendkerék szabadon futóval:5e!, gyujt dekli:1e, balansztengely:1e, fogaskerekek:500Ft.