Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!Megtudná mondani valaki hogy az 50-es Dt az nagyjábol hány lóerő?
A hétvégén sikerül esnem egy szépet elgörbült a kormány, a kuplungkar, a váltokar, megrepedt egy idom
Nekem is megy 120at. De az már elégé kopp
Szia Peti vagyok!Nekem Dt 125-ösöm van,is az megy 110-120-at, a gyári lánckerekeivel!Amik persze utcaiak
Szasztok!
Szerintetek egy átlagos jó állapotú 50-es Dt-től (92-es) mekkora végsebesség a reális. Mármint mennyi szokott lenni gyári állapotban (a mutató 120-ig van skálázva ), vagy mennyinek van értelme még. Már csak azért kérdem mert most fogok venni új lánckerekeket és láncot, és mivel nem nagy pénz gondoltam több különböző méretűt veszek előre, hogy kipróbáljam milyen más áttétlekkel. A mostanival megy olyan 70-et végre. Ez jó vagy rossz teljesítmény?

Elöre is köcce az észre vételeket ill. tanácsokat.
Sziasztok!
Eladósorba került egy dt 80as.93as évj.fehér,német papiros,felujitást igényel,km ora,trafó hiányzik,ill.a gumik kopottak.Festést is igényel.Pár tart.idommal./elkezdtem szétszedni, de időhiány miatt leálltam/Csak egyben FIX: 70 ezer. Robbanós of road 1:8as modelt beszámitok/
1986-os levegős DT50-hez hol tudok dugattyút,gyűrűt venni? Illetve, ezeknek tűgörgős, vagy bronzperselyes a csapszege? Kissé csörög már a blokkja tesóm 50-esének....megkéne csinálni.

Amúgy továbbra is keresek 125, 80, 50-es blokkot, alkatrészeket.
Nem csak csapágyat cseréltem a tűgörgők jók!De am nem dt csak azért írtam ide mert itt látszik hogy értenek az ilyekhez!De sajna valami nemjó és szorul az egész de már semmi kedvem nincs megcsinálni!
cső menyi a gép? és milyen az a váltóhiba, 70es?
Lehet veszek egyet rohangálni mígcsínálom DT. Nosztalgiázok :D
Te újítod fel a főtengelyt? az egész szét lesz húzatva és hajtókar csere is lessz?
Nekem nem rég ment tönkre a gép :S szétmentek a tűgörgök :S Nekem is fel kéne újítanom de asziszem hogy szerelő lesz belőle mert a főtengelynek nem merek nekiugrani.
Haliho nincs valakinek egy eladó HENGERE? 80 AS DT-RE!
Szasz lenne egy eladó Simson om váltóhibás! de jó állapotba van.
akit érdekel írjon az e-mail címemre:anti0414@freemail.hu
csé
Képet csak holnap tudok küldeni :S
havernál van a fényképezöm suliban majd ideadja:D
HA van Róla kép én is kérnék.. rocky16@freemail.hu
Hello Narancs engem érdekelne a kipufogó!
Képet meg egy árat tudnál róla küldeni a burger3@freemail.hu -ra? köszi
Yamaha MINT gyujtáselektronikát rá lehet rakni, abba tudok segíteni, nekem is az van fenn, nagyon vad lett vele a moci, nem szabályoz le mint a gyári, és az erő is megvan. Szal fasza. Ha érdekel, vegyél fel msn-re: robi2006@citromail.hu
Kel valakinek Hátsö végdob van eladom 2-3 db :D uj frisen gyártot
Sztem hőlégfúvó is jó, ismerős azzal csinálja már régóta.
Én hallottam már olyat is, h picit elkoptak a fogaskerekek a váltónál, és pont a kettő között áll meg, és ilyenkor olyan mintha ott lenne egy üres, de ha csak egy kicsit kopott, akkor nem probléma. Bár nem biztos, h neked is ez a baj.
csé srácok :!
Ja alap hogy beszálhatsz Dt minél többen annál jobb :D:D
Ja én vettelek föl !
Aki szegedi vagy a közelében lakik vegyen föl MSN:narancs72@hotmail.com
Kössz....Most beszéltem haverral(autószerelő)msn-en és holnap majd eljön és megcsinálja mert neki van leszedő!
Hát a kalapácsot meg egyéb ütlegelő és feszitő szerszámokat felejtsd el. Szerintem csapágylehúzóval lehet próbálkozni.
Hy!Megtudná mondani valaki hogy a főtenglyről hogylehet leszedni a csapágyat,Mert így simán sehogy nem akar lejönni akármivel próbálom!
Hello én Soproni vagyok.
Akkor vázold a számításod!