Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nekem egy öregecske 84körüli 50-es dtm van!Eddig kiváloan szaladt!Most már azért kellene egy pár dolgot cserélni!Ehhez kérném a segitségeteket!Hol tudnék pl láncszettet,teleszkópgumit,markolatot,szóval alkatrészt hozzá venni?Esetleg megoldható e hogy a kerek lámpát,mert még az,átcserélni téglalapra mint a fiatalabokon!Esetleg hol lehet kapni idomokat!Szóval ha valaki tud segiteni egy bolt cimmel vagy bonto cimmel vagy alkatrésze van kérem szóljon!Elöre is koszönöm!Üdv Tibi!
Sziasztok 125-ös dt kb 140 körül megy ahogy hallottam mennyi változtatást kellene a hátsó lánckeréken hogy 180 körül mennyen hogyan lehetne kiszámolni hogy első lánc keréknek ennyi a fogazása a hátsónak annyi akkor mennyivel megy vagy valami táblázat nincs-e nem terhelné meg nagyon a motort?
Előre is nagyon köszönöm!
És hüvelyezést hol válalnak ? és mennyiért ? és mennyire tartos az ?
Hüvelyeztesd meg.
hát nemtom, gyári vagy nem, de elöl-hátul Akront kerekek vannak benne, és az első kerékre az a típusú meghajtó, ami a Yamaha katalógusban van, valszleg nem jó, mindenesetre másképp áll rajta a rajz szerint. Persze elég ütődött a katalógusuk, mert csak egy un. robbantott motor képe van megadva és azon katalógusszámmal bejelölve az egyes alkatrészek, viszont semmi méret adat nem szerepel. Rendeljem meg huszonezerért, oszt ha mégse klappol a motorra, akkor kennyem a hajamra, kb. ez a hozzáállásuk, ha nem egy 5 milliós tavalyi motorhoz keresek náluk valamit... amúgy a fordulatszámmérős sebességbecslés elég jó: 6-odikban ahány ezer rpm, annyiszor 10 km/h, csak hát a km-számláló nem megy ugye, ami meg a fogyasztást jelezné jól. főleg emiatt hiányzik a ketyere, mert nem jó úgy kimenni kútmentes vidékre csatangolni, hogy nem tudom, mennyi benzin van még a tartalék fölött. na mindegy.
üdv,
Haliho mindenkinek nem tudja valaki hogy gyárt-e valamelyik cég Dtbe valo dugot ami 52mm átméröjű ? Mert gyárilag 51mm es a legnagyobb tulméret és azt összekaristotta a hengeremet ami benne volt dugo és most 52 es re kellene felfurni vagy inkább probáljak venni egy hengert hozzá ? de azt meg nem tom hol lehetne ha tud valaki segiteni elöre is köszönöm
Sziasztok!

Ha valaki szedett már ki dt80 lc2-ből vízpumpa szimmeringet, az mesélhetne róla....
szívás, vagy könnyen kijött, érdemes-e melegíteni stb. köszi
Hamutartonak tökéletes motorba nerakjad
Haliho van valakinek valami tapasztalata csináltatott dugattyúkról ? Elöre is köszy mindenkinek
hali
az létezik hogy egy 90-es dt 125-öst gyárilag a power szeleppel folytottak le?
Tavasszal rendeltem újat, 17 ezer volt plus a betétek. 22böl kijött. PArillátol rendeltem. DE ha érdekel megvan a gyári is, pár ezerért odaaadom ha kell. 20 4748 216
NEekm is ez volt fúrás után. Gyári tömítés nem volt elég. VEttem bele másikat, meg valami tömítőpasztával körve lett kenve a hengerfej amikor rárakták és onnantol +szűnt.
Császtok szereztem egy másik első dobot 125 dt-re nincs hozzá hátsó dob ez az én bajom de ha valakit érdekel az írjon sebi25@freemail.hu
a szó amit keresel hűtőfoyladék.. mivel a víz nem ken semmit a rendszerben a hűtőfolyadék meg ellátja ez ta feladatot is plusz korroziógátló.
Egy bizonyos Szatyina Géza nevű tag foglalkozik/ott 125-ös DT-k bontásával. Nála esetleg próbálkozhatsz. Száma: 06 20 42 71 314
Vagy van neki, vagy nincs. 1 próbát megér...
Hát nem segített sem a tömítéscsere, sem a köszörülés. Pedig mindkettő egyszerre volt meg. Még mindig folyamatosan bugyborékol a hűtővíz.
Az lehetséges, hogy vhol a henger v hengerfej hajszálrepedéses? Mert már másra nem tudok gondolni. Egyébként javult a helyzet, mert legalább mostmár nem forr föl...
Jut eszembe a hűtővíz feltöltésének van vmi mente, vagy bele a vizet, kicsit járatni, utántölteni és kész?
szevasztok! nem tudjátok hogy a 125-s dt-be belelehet e rakni az 50-es dt blokkot?
Cső mindenkinek! Valaknek nincs eladó első tárcsaféke? Vagy nem tud olyan boltot vagy akár bontót is ahol lehet kapni 97es DT hez? Kösz elöre is!
De eltaláltad, onan van a név
nekem tavasz óta van meg a dt egyszer tettem tartalékra eddig
tök mindegy hogy akkor töltesz rá 2 ezerért amikor üres vagy amikor még 3 liter van benne...
mindig 2 ezer megy bele
bár én fizetéskor veszek 20l benzint és az kitart 1 hónapig ha sokat használom is
Te csak nem egy Lord fun vagy.Vagy csak Álmodom?Meg ugye a megyéd.
jahh hát én is mennék tankolni ha lenne pénzem, sajna elégé le vagyok égve :S Most a suli mellet nincs semmi melom.
én azért el szoktam menni tankolni ha már tartalékra kell tennem, mert utálok motort tolni
jó azért ne nézetek hülyének általába tartalékon szokot kifogyni és úgy tolom
Használd a tartalék állást Nem kell tólnod