Sziasztok!
Nekem egy öregecske 84körüli 50-es dtm van!Eddig kiváloan szaladt!Most már azért kellene egy pár dolgot cserélni!Ehhez kérném a segitségeteket!Hol tudnék pl láncszettet,teleszkópgumit,markolatot,szóval alkatrészt hozzá venni?Esetleg megoldható e hogy a kerek lámpát,mert még az,átcserélni téglalapra mint a fiatalabokon!Esetleg hol lehet kapni idomokat!Szóval ha valaki tud segiteni egy bolt cimmel vagy bonto cimmel vagy alkatrésze van kérem szóljon!Elöre is koszönöm!Üdv Tibi!
Sziasztok 125-ös dt kb 140 körül megy ahogy hallottam mennyi változtatást kellene a hátsó lánckeréken hogy 180 körül mennyen hogyan lehetne kiszámolni hogy első lánc keréknek ennyi a fogazása a hátsónak annyi akkor mennyivel megy vagy valami táblázat nincs-e nem terhelné meg nagyon a motort?
Előre is nagyon köszönöm!
hát nemtom, gyári vagy nem, de elöl-hátul Akront kerekek vannak benne, és az első kerékre az a típusú meghajtó, ami a Yamaha katalógusban van, valszleg nem jó, mindenesetre másképp áll rajta a rajz szerint. Persze elég ütődött a katalógusuk, mert csak egy un. robbantott motor képe van megadva és azon katalógusszámmal bejelölve az egyes alkatrészek, viszont semmi méret adat nem szerepel. Rendeljem meg huszonezerért, oszt ha mégse klappol a motorra, akkor kennyem a hajamra, kb. ez a hozzáállásuk, ha nem egy 5 milliós tavalyi motorhoz keresek náluk valamit... amúgy a fordulatszámmérős sebességbecslés elég jó: 6-odikban ahány ezer rpm, annyiszor 10 km/h, csak hát a km-számláló nem megy ugye, ami meg a fogyasztást jelezné jól. főleg emiatt hiányzik a ketyere, mert nem jó úgy kimenni kútmentes vidékre csatangolni, hogy nem tudom, mennyi benzin van még a tartalék fölött. na mindegy.
üdv,
Haliho mindenkinek nem tudja valaki hogy gyárt-e valamelyik cég Dtbe valo dugot ami 52mm átméröjű ? Mert gyárilag 51mm es a legnagyobb tulméret és azt összekaristotta a hengeremet ami benne volt dugo és most 52 es re kellene felfurni vagy inkább probáljak venni egy hengert hozzá ? de azt meg nem tom hol lehetne ha tud valaki segiteni elöre is köszönöm
Tavasszal rendeltem újat, 17 ezer volt plus a betétek. 22böl kijött. PArillátol rendeltem. DE ha érdekel megvan a gyári is, pár ezerért odaaadom ha kell. 20 4748 216
NEekm is ez volt fúrás után. Gyári tömítés nem volt elég. VEttem bele másikat, meg valami tömítőpasztával körve lett kenve a hengerfej amikor rárakták és onnantol +szűnt.
Egy bizonyos Szatyina Géza nevű tag foglalkozik/ott 125-ös DT-k bontásával. Nála esetleg próbálkozhatsz. Száma: 06 20 42 71 314
Vagy van neki, vagy nincs. 1 próbát megér...
Hát nem segített sem a tömítéscsere, sem a köszörülés. Pedig mindkettő egyszerre volt meg. Még mindig folyamatosan bugyborékol a hűtővíz.
Az lehetséges, hogy vhol a henger v hengerfej hajszálrepedéses? Mert már másra nem tudok gondolni. Egyébként javult a helyzet, mert legalább mostmár nem forr föl...
Jut eszembe a hűtővíz feltöltésének van vmi mente, vagy bele a vizet, kicsit járatni, utántölteni és kész?
nekem tavasz óta van meg a dt egyszer tettem tartalékra eddig
tök mindegy hogy akkor töltesz rá 2 ezerért amikor üres vagy amikor még 3 liter van benne...
mindig 2 ezer megy bele
bár én fizetéskor veszek 20l benzint és az kitart 1 hónapig ha sokat használom is
Nekem egy öregecske 84körüli 50-es dtm van!Eddig kiváloan szaladt!Most már azért kellene egy pár dolgot cserélni!Ehhez kérném a segitségeteket!Hol tudnék pl láncszettet,teleszkópgumit,markolatot,szóval alkatrészt hozzá venni?Esetleg megoldható e hogy a kerek lámpát,mert még az,átcserélni téglalapra mint a fiatalabokon!Esetleg hol lehet kapni idomokat!Szóval ha valaki tud segiteni egy bolt cimmel vagy bonto cimmel vagy alkatrésze van kérem szóljon!Elöre is koszönöm!Üdv Tibi!