Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gas Gas-ba nem drága, de van a Francia utcába, meg a petőfin is, elfogadhato boltok. Amugy ha nem gond, beszállhatok a motorozásba? Én is Szegedi vagyok.
Bocs baszakodik a netem! Szal pontosan hova valósi is vagy? Arra felétek nincs vmi jó kis hely ahol lehet racingolni?
Kösz
Hy!
Látom te is Győr-Moson-Sopron megyei vagy! Pontosabban hova va
Én most vagyok bene a legjoban!Tegnap egy full tankot hajtottam ki. Ienkor már legaláb nem melegszik a gép!
Narancs, te vettél fel msn-re?
Ok majd utánajárok a kormánynak. Köszi szépen

A motorozást meg majd szerintem tavasszal. Kezd mostmár nagyon hideg lenni... Meg haverjaimmal csak a környéken mászkálunk, errefelé is lehet jókat motorozgatni. Szóval majd tavasszal, ha jó idő lesz, visszatérhetünk a témára. Minden jót!
Csá all!
CeFReX ha szegeden jársz ako menj be, a Gas-Gas boltba vagy a pláza mellet is van egy crossmotoros bolt, egyébként ha crosskormányt veszel az a lényeg, hogy minöl minöségibb legyen, :D
ja meg 8-10 rugoé már kapsz jot.
Nincs Kedved valamikor motorozni ?
Ha már ugy is én is a közelben lakok :D
Köszi a választ, de én sokkal nagyobb amortizációs kulccsal számolok :)
Jó nagy amortizáció a félár?(47e/2)
Még ilyet! Elsőre nem sikerült felmenni a töltés oldalán... 1 méter kellett volna... Sajna kopott volt a gumim, meg lendület nélkül indultam.... Egyszóval balfasz... Moci beleállt a földbe, én meg legurultam... Lényeg az, hogy a kormány kicsit megroskadt , és az a kérdés, h milyet érdemes venni helyette. Gondolaom vmi Renthal krosszkormányt, vagy hasonlót. Azt viszont nem tudom, hogy milyen árba vannak...
Inkább áldozz rá, nyitott végdob nem ajánlatos. Egyrészt a rendőr megbüntet érte az első sarkon ha hangos, másrészt 2 üteműnek az az egyik elgfontosabb része, szétmegy a motor ha nincs rajta emg többet eszik. Ha érdekel barátomtol tudok 30ért komplett gianelli rendszert
Hello!
Gyári dt kipufon ha a végdobot lecserélem akor a teljesítményem az jelent valamit? Nekem végülis nem a teljesítmény mitt kéne másik hanem a hang miat, olyan a hangja mint valami peckes robogónak. Ha házilag csinálok rá valami full nyitott dobot akor a teljesítményre kb milyen hatásal lesz? Vagy menyiért lehet ilyen végdobokat veni?
Keresek DT 125-ös komplett blokkot! csak vizest!
Illetve DT 80-as vizest is, ill. ehhez blokkalkatrészeket!

Bontós árakkal kíméljetek!

skodi84@freemail.hu
És mennyi a jelenlegi ára? (jó nagy amortizációs kulccsal számolva) :)
Na én 8-as hőértékű gyertyával használtam a motort általában, 9-es csak akkor volt jó ha terepen pörgettem nyáron, különben nem volt az igazi.
Igen meg van!
Nem tudom, hogy milyen Dt-d van de az enyémben NGK BR9ES van (125LC Ypvs)! Ha nem pörgeted, akkor 8ES kell! Egyébként az alacson hőfokú gyertya elektródája elég, szétolvad, ha meg túl magas a hőérték, akkor meg nem gyújt rendesen, és kormol.
Az én gépem mondjuk már egy elég régi darab mert 89es évjárat mondjuk elöző tulaj felújította. Ha minden igaz. De lehet hogy ezek a görgők még nem is voltak cserélve.
Ezek szerint még senki nem szopot így DTvel?
Hamar meg lehet szokni
1-2-hónap éss már ugyan olyan kezesnek érzi az ember mint a Dt-t
Nem igazán... De ha valaki motort akar venni, akkor majd mondom neki...
Haverom épp tegnap vett egy 600as XT-t, 87-es, elöl tárcsa, hátul dobfékes, csak berugós. Elég jó a motorja, van benne erő meg minden, de a DT-vel jobb menni. Az a baja, h iszonyatosan nehéz. Kicsit csúszik a kuplungja, ezért nem emeli az elejét, de egyszer fogott rendesen, aztán majdnem felálltam gyertyába... Kicsit be is paráztam. Ma mentünk vele meg a DT-mel 80 km-t, és kifáradtam mint a dög...
Szal nem éppen egy 100 kilós krosszmotor.
Sajnos nem ilyenre van szükségem, elöl tárcsafékes és poweres...de azért kössz.

És semmi baj CeFreX, és töled is kössz a tanácsokat.

És még ha valaki találna, akkor itt a feketedoboz száma: 34x-mo 40718
Látom te is Szegedi vagy:) Nem tudsz valaki Domaszéken vagy valamerre akit érdekelne 125ös dt?
Sziasztok DT50-hez keresnék olaj pumpát (minarelli blokkos) minden megoldás és infó érdekel Csőváz :Szasanyi
Elöl, hátúl fékdobos, és power nélküli? - az évjáratból gondolom.
ilyenre van feketedobozom- a képen látod.
Helló Suzukis! a 125-ös blokkok megvannak még?