Apué lassan kész lesz, kíváncsi vagyok a végösszegre amugy ha aszfalton akar túrázni akkor ne vegyen dominátort, 1 hengeres.... 100km és zsibbad mindene még mindig tartom azt hogy a tdm egy igazi túra gép, nagy lehet rá pakolni... de ha van pénz akkor dl1000, varadero, gs...
ja nekem is...fater is ácsingózik megint valami motor után..valszeg ősszel nekem jön a Berg faternak meg vagy TDM vagy Dominator, vagy valami nagyobb túragép...viszont addig keményen spórolni kell, hogy legyen zsé rájuk
nista hagyom a francba, potya fél év miatt ráköltsek 50ezret, abbol inkább motorozok 2 hónapig vagy 1x nagyon berúgok és 1x teletankolom meg április 16 visszakapom a jogsimat 22 meg műszaki oda is kell pénz, aztán válság van elég rendesen
http://www.kepesmotor.hu/felni... ezeket kéne valahogy belerakni a dt-be tükörre polírozva, de 25 a kerekek + gumi még ha a küllök is kellenek akkor az is 20-as áááááá faszom szép lenne meg jó lenne de fél évre minek? :\
17esek csak valamiért nem passzol a tengely, meg én az enyémbe nem nagyon akarom belerakni, vagy még nemtudom 24ért láttam 50es kerékszettet, abbol is meglehetne csinálni csak kéne jöjjön Rossi leírja a tapasztalatokat
Nagyon jól megy 6. ban is csak hát nyélgázon 6. ban forog 5500 at....
Nem tudom mi lehet a baj... 6000 et eléri olyan érzés mintha elmenne az erő 6000-nél.. :/
Yamaha dt 125 r 1996 csak folytatlan érdekel !