pontosan már nem tudom melyik van benne, mert 2 fajtát vettem egyszerre...RMS-t meg Gold Frent...majd megnézem, hogy melyik van itthon a dobozban de emlékeim szerint a Gold van benne Amúgy nekem nagyon számít a fékfolyadék..azért vettem 5.1-est mert egy endurózás során egy ereszkedésen állandóan elment a fékem....mostmár nem annyira, már csak fém fékcső kéne...de mivel nem akarok már ezzel sokat endurózni, így sztem marad így
a dot szám pedig tudtommal a forráspontot jelöli meg, itt meg azért nem 300 ról lassulunk a célegyenes végén 50 méter alatt, szóval oké a jó fékfolyadék ,de a kuta nem itt van elésva
na én nem cicoztam.. megis vettem a gumit 110 széleset vettem végülis sajnos csak hátsó volt... még vadásznom kell egy elsőt endurot is....ha tud valaki valamit szóljon max 3ezret szánok rá.
Sziasztok sokan segítettetek, hogyan szedjem szét az első telószárat, mert elakadtam :( és eddig úgy vagyok, hogy kivettem a szimeringet, seagert stb. és utána a valami távtartó gyűrű miatt nem jön szét, na azt hogyan kell kivenni ?
Ahogy pénztárcád engedi! :) Én a helyedbe szétnéznék a használtak között is, én onnan szoktam boltolni őket, 5K körül lehet venni elég igényes darabot is :)
Oké főnök!:)
Méretet nem tudok, csak hogy 21 col elöl, 18 hátul! DT-n voltak rajta nekem, aszfaltra, könnyű terepre jó, holnap tudok pontos méretet mondani! :)
Szia! Nekem is ilyen van ;) Ha érdekel nekem van 2 darab enduró gumim, Dunlop! Méretet nem tudom, körülbelül 70% osak lehetnek!
3000 forint ha érdekelne! :)
Átolvastam én is most, mivel én is gumit szeretnék venni rá. De én inkább túrára használnám így a nyáron. Krossz gumit néztem ki 110/100-ast hátulra. Ez megfelelő lenne, vagy a szélesebb hatékonyabb részben?
akkor lécci nézd már meg melyik van benne,
a dot szám pedig tudtommal a forráspontot jelöli meg, itt meg azért nem 300 ról lassulunk a célegyenes végén 50 méter alatt, szóval oké a jó fékfolyadék ,de a kuta nem itt van elésva
Méretet nem tudok, csak hogy 21 col elöl, 18 hátul! DT-n voltak rajta nekem, aszfaltra, könnyű terepre jó, holnap tudok pontos méretet mondani! :)
3000 forint ha érdekelne! :)