szevasztok.
Segítséget szretnék kérni !
A power szelepem nem jól van beállítva ezért ha eléri a 6000 es fordulatot a motor nem pörög tovább csak mintha elmenne az erő...
Valaki ha tudna adni egy kis útmutatót a beállításhoz nagyon megköszönném.A rezonátort már levettem belenéztem tekergettem is a 2 állítóbowdent nézegettem de nem lett jobb..
Pontosan ha tudja valaki kérem segítsen.
Előre is köszi.
4-8 liter ha apuval megyek hosszúba 4liter de ott 100nál többel nem megyünk, 50en mindenhol betartva, semmi kigyorsítás...
szerpentinezéskor meg úgy szoktam hogy elindulunk teletankolom, és kb 130 nál tartalékra kel tegyem... eléggé változó
ja meg hogy gáz e ha nem egy átmérőjű a rezó vastagsága meg a dobcső vastagsága, hogy az gáz e hogyha összehozom egy módszerrel a csatlakozást vagy a dobcsőnek is ugyanolyan vastagnak kell lennie mindnképp
Segítséget szretnék kérni !
A power szelepem nem jól van beállítva ezért ha eléri a 6000 es fordulatot a motor nem pörög tovább csak mintha elmenne az erő...
Valaki ha tudna adni egy kis útmutatót a beállításhoz nagyon megköszönném.A rezonátort már levettem belenéztem tekergettem is a 2 állítóbowdent nézegettem de nem lett jobb..
Pontosan ha tudja valaki kérem segítsen.
Előre is köszi.
de utána egy centit sem vezettem közúton amíg nem adták vissza
szerpentinezéskor meg úgy szoktam hogy elindulunk teletankolom, és kb 130 nál tartalékra kel tegyem... eléggé változó