Sziasztok keresek DT 125 höz kipofogo könyök csövet az enyim szét rohatt hegeszteni sem lehet.... ...aki tud az irjon erre a cimre fontos lenne köszönöm...cim....tabocska@citromail.hu........
Úgy hogy veszel tőlem nagyon olcsón, egy rezonátort amit szétvágsz, kibelezed teljesen, majd összehegeszted, és csinálsz neki még egy dobot is, (gyári cross dobom is van, új, össze kell csak rakni)... és atom jó hangja lesz.
Üdv .Szerintetek természetes e az,hogy 104 főfúvokával üzemel a dt 50 es2004 es. Most vettem, kitakarítottam a karbit ,vettem bele egy 80 as fuvit de csak szottyogot . Szívatóval akart csk gyorsulni vissza tettem a 104 est így működik,a szívatóra is jól reagál . Azzal indul és melegen lefojtja. De én a fuvit nagyolom bele!?Ez természetes?
szerinted egy fékfolyadék felmelegszik annyira, hogy táguljon a fém? maximum egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon minimálisat..de azt nem érzed a fékhatáson gumi szarral pedig igen..tapasztalatból mondom fémmel vettem a DT-t...most gumi van rajta..ég és föld
tényleg? már találtam egy egyszerű, de nagyszerű módszert....de ha nem jön össze akkr kereske azt..sőőőt van is itt a cigányoknak a faluba egy MTX...lecsalom róla egy üveg borír a berugót
Én tavaly vettem rá fémet a gyári megtört gumi helyett, és igazából fékhatásbeli különbség nem mutatkozott.