komolyan annyira kíváncsi vagyok hogy akkor most nekem tényleg lehúzza-e az előgyújtást a cdi vagy nem...most eléggé úgy éreztem hogy nem...kéne egy stroboszkóp vhonnan
helyes
én is csapattam ma is úgy ahogy hétfő kivételével minden nap mivel még járatős 5 fölé nem engedem de ott megy 65-70-et ha meg nyit a power meglehetősen harap a gép (1x csak kipróbáltam már )
de holnap megint moshatok motort xD utánna megint el lehet tenni aludni
meg olajozni a bowdeneket átzsírozni a csapágyakat csak hogy tavaszra fasza legyen.
az olajzás a szívócsonkra megy :) de a karbin is van egy szabadon levő cső, a szellőző. Karbi fődarabom van valahol, meg dellorto SHA 12-14-es karbim, ami jó volt, de ahhoz a légszűrő összekötőt mókolni kell.
Valakinek van yamaha dt 50 mx-hez karburátora eladó?
Esetleg tudtok oylan karbit ami jó a DT-re és nincsenek rajta az önolajozáshoz kellő furatok?
Enyém kezdi magát megadni + zavar a sok lezárt cső rajta :)
Nekem olyan gondom van a motorommal hogy kb fél gázig jól pörög aztán bedadog,húzom neki tovább és 5-6 másodperc után pörög tovább rendesen.Mi lehet a baja? minarelli am 6 blokk van benne.
Előre is köszönöm válaszotokat!
mennyit mondtak amugy?
én is csapattam ma is úgy ahogy hétfő kivételével minden nap mivel még járatős 5 fölé nem engedem de ott megy 65-70-et ha meg nyit a power meglehetősen harap a gép (1x csak kipróbáltam már )
de holnap megint moshatok motort xD utánna megint el lehet tenni aludni
meg olajozni a bowdeneket átzsírozni a csapágyakat csak hogy tavaszra fasza legyen.
dobj már egy emailt az adatlapomon megtalálod
Esetleg tudtok oylan karbit ami jó a DT-re és nincsenek rajta az önolajozáshoz kellő furatok?
Enyém kezdi magát megadni + zavar a sok lezárt cső rajta :)
Vagy hidegen? mert hidegen az enyim is kicsit köhög ha nem elég meleg(magas fordulaton)
http://motoroswebaruhaz.hu/sho... itt vannak kipufogók.
Sm szettre meg 60ezret nyugodtan lehet számolni szerintem
'98 as DT125 höz keresgélek sm szettet meg pufót..tudtok adni egy linket ahol szét tudok nézni illetve az sm szett az mennyibe fájna kb?
Nekem olyan gondom van a motorommal hogy kb fél gázig jól pörög aztán bedadog,húzom neki tovább és 5-6 másodperc után pörög tovább rendesen.Mi lehet a baja? minarelli am 6 blokk van benne.
Előre is köszönöm válaszotokat!