Sziasztok!
Ma érkezett meg a javítóból a gáz bowdenem. A felső része szakadt el a markolatnál. Méretre megcsinálták és rásajtolták a pöcköket.
Egy a probléma, összeraktam, mindent rendesen de elindítom a mocit és 5000-esen pörög mint állat, szivató nélkül alapjárat 1700-2000-esen. Szerintem vagy valahol feszül és emiatt húzza a súbert nagyon vagy egyszerűen rövidre szabták a bowdent o.O
Valakinek valami tanács, esetleg tapasztalat?
üdv.
Mennyiért akarsz dt-t?A 130ezres szerelgetős ütött kopott kategóriát, vagy kicsit többért olyat amivel csak menni kell és vigyázni rá..?Mert nekem lenne1....
Ebben a kategóriában az volt a legjobb, amikor még a betárcsázós net korszakban, az indexen kérdezte az ombre, hogy "miképpen lehet háromfelömlősíteni az ETZ-t?"
VAlaki meg válaszolt neki, hogy tetszőleges felömlőbe verjen egy parafadugót, mert hogy az etz 4felömlős:)
Azért jutott eszembe a régi sztori.
Ma érkezett meg a javítóból a gáz bowdenem. A felső része szakadt el a markolatnál. Méretre megcsinálták és rásajtolták a pöcköket.
Egy a probléma, összeraktam, mindent rendesen de elindítom a mocit és 5000-esen pörög mint állat, szivató nélkül alapjárat 1700-2000-esen. Szerintem vagy valahol feszül és emiatt húzza a súbert nagyon vagy egyszerűen rövidre szabták a bowdent o.O
Valakinek valami tanács, esetleg tapasztalat?
üdv.
VAlaki meg válaszolt neki, hogy tetszőleges felömlőbe verjen egy parafadugót, mert hogy az etz 4felömlős:)
Yamaha dt 50-es 1990 évjartú motoromnál elszakadt az első fékem a bovden a pöcöknél hogyan tudnám ezt hamar, és olcsón megcsinálni?