Venni akarok egy 125-ös DT-t. Hogyan tudok kihozni belőle minél több lovas? Fúrás és dugó csere, kipufogóból kivenni a fojtást és ilyenekkel vagy mivel? Valaki leírná pontosan?
Egyébként erőre érzés alapján meg van. Alacsony fordulaton nem hörög le, húz egész szépen már 2500tól, 4000től meg szépen megindul 6000ig. Vége 75km szembe széllel, 7200-7300as fordulaton, gyári áttéttel. Csak valami hidegen zörög a hengerben, melegen nem.
milyen fordulatszámon volt annyi a végnyomás? vagy csak rárúgással?
szerintem hidegen sokat számít, hogy a benzin könnyen illanó részei kicsapódnak, az olaj is viszkózusabb, ezért jobban tömíthet a dolog. Melegen meg párolog, amit kinyomhat a kipufogón. Inkább egy már melegebb és egy üzemmeleg között érdemes a különbséget kutatni.
Hali.
Yamaha dt 125 r-ben német import ezekben hol van a folytás ?
Tudtommal a power szelepet állítják át úgy hogy ne nyisson ki teljesen így csökkentve a teljesítményt.. A másik amiről tudok hogy a (gyári) rezonátorba raknak egy o szűkítőgyűrűt amitől ugyancsak gyengül a teljesítmény.
Olyat is hallottam már hogy mind2 jelenség egyszerre volt benne.
Akit többet tud kérem segítsen :D
Választ előre is köszi.
Olcsó benzint, jó időt gumifákat :D
Jó neked, egésznap eszek de semmi kéne szusztázzak csak elájulok a tűtöl de ma hozott nővérem egy fekpadot, meg egykezeseket... Ugyhogy lehet kezdek kicsit edzeni
ha megvan a 30 szabályos szólj!
szerintem hidegen sokat számít, hogy a benzin könnyen illanó részei kicsapódnak, az olaj is viszkózusabb, ezért jobban tömíthet a dolog. Melegen meg párolog, amit kinyomhat a kipufogón. Inkább egy már melegebb és egy üzemmeleg között érdemes a különbséget kutatni.
Yamaha dt 125 r-ben német import ezekben hol van a folytás ?
Tudtommal a power szelepet állítják át úgy hogy ne nyisson ki teljesen így csökkentve a teljesítményt.. A másik amiről tudok hogy a (gyári) rezonátorba raknak egy o szűkítőgyűrűt amitől ugyancsak gyengül a teljesítmény.
Olyat is hallottam már hogy mind2 jelenség egyszerre volt benne.
Akit többet tud kérem segítsen :D
Választ előre is köszi.
Olcsó benzint, jó időt gumifákat :D
Hidegen 5,5bar a kompresszió a hengerben.
Melegen 1 óra intenzív használat után 5bar.
Melegen nem többnek kellene lennie mint hidegen?
Jóéjt, aztán jobbulást!