Írj be nyugodtan...kérdezd meg... Amúgy Lecsi Flocsi Pályázók..és azért kaptak külön totyikot a buzik, mert telefosták a pályázók topikot a hülyeségeikkel
nekem van egy öreg papszer ismerősöm 78 éves asz öreg de nagy motoros 60nak néz ki kb de mondta hogy nemrég egy 1000es valami sportmotort is kipróbált:D
ö megcsinálja nekem ingyen:) nagy span az öreg:)
beleszakadt a légtelenítőcsavar is egyszer a hátsó féknyeregbe nem tudtunk má vele mit kezdeni nem akart kijönni az öreg meg szivességből kikapta mert motorozok :)
anyagokhoz nem értek, de vannak itt nálam sokkal okosabb emberek ők biztos meg tudják mondani meg általában az esztergányosok aranyáron dolgoznak pláne az olyanok mint Zoli
Akár vihetitek is:D
full generálos a gép és 260 km van benne minden vázig lett bontva és az utso kis szar konzol is homokfujva és szinterezve lett
280 ezrembe van
ja és azt is hozzá kell tegyem hogy egy éve nem motoroztam egy normálisat emiatt:D
már csak műszaki kell:D
ha más megoldás nincs akkor probád ezt
ö megcsinálja nekem ingyen:) nagy span az öreg:)
beleszakadt a légtelenítőcsavar is egyszer a hátsó féknyeregbe nem tudtunk má vele mit kezdeni nem akart kijönni az öreg meg szivességből kikapta mert motorozok :)