Én élőben csak annyit vettem észre hogy a felömlők kissebbek, meg a dt, tdr-nek csúnyább az átömlők megmunkálásai, de megnéztém azt amit mondasz, betudsz tenni képet? vagy vmi írást?
Hát 3MB00 henger van mind2-n, felömlők méretében lehet hogy van változás, mivel a tizi pörgősebb, de hogy attól még jó rá az tuti, mert nem egyet adtam el DT-re meg TDR-re is, Van itthon egy szorult DTR 3MB00, ha netán megbontom a TZR-t megnézem kiváncsiságból a TZR 3MB00 hengerét összehasonlítás képp....
Helló, Dt -n kis állás utána akár 1 nap v annyi se benzin folt van a motor alatt ereszt a benzin a túlfolyón azthiszem [100% nem a tömítésnél]. De csak ha hagyom állni. Gondolom ha úszó szint lenne rosz, menet közben is "folyna" a benzin nem? Vagy ahogy megnyitom a csapot, a tűszelep zárna rosszul? Esetleg tűszelepet lehet venni bele? Ha igen hol? köszi a segítséget előre is, ja és BOLDOG KARÁCSONYT ELŐRE!:)
az a baj h 80-ashoz meg LC2-höz még úgy ahogy találni is neten, de DTR-hez már lassan fél éve keresek vmi jó sportdobot de nem találtam seholse...lehet venni gianellit 20-30-ért meg külföldről venni faszát 30-ért de nem állok úgy...pedig nekem is nagyon kéne egy nyitott végdob
Srácok nem kell valakinek egy komplett 125 R blokk?
TZR.é max a váltó áttétel más.
Még most egyben van, egyben gyujt nélkül 40, gyujtással 50
Igény esetén megbontom, csak van amugy is bontva és tuti hogy a henger-dugó kell mindenkinek aztán a többi meg csak apránként megy...
Ha Ő van tatabánya felett, akkor biztos van neki...
Tőle vettem a KTM-et... a műhelyébe/garázsába ahova nézel CSAK DT 80 cuccok vannak... már rosszul voltam tőlük komolyan mondom... :D nagyon sok cucca van DT 80-hoz...
TZR.é max a váltó áttétel más.
Még most egyben van, egyben gyujt nélkül 40, gyujtással 50
Igény esetén megbontom, csak van amugy is bontva és tuti hogy a henger-dugó kell mindenkinek aztán a többi meg csak apránként megy...
Előre is köszönöm.
Tőle vettem a KTM-et... a műhelyébe/garázsába ahova nézel CSAK DT 80 cuccok vannak... már rosszul voltam tőlük komolyan mondom... :D nagyon sok cucca van DT 80-hoz...
mivel hatezer valamennyi az új... vagy hét
Előre is köszönöm.
Működik minden benne?