KTM LC2 125(DT125R blokkos)!
Állandóan elszakad a kuplung bowdenem, vettem már másfajtát is, próbáltam máshol elvezetni de semmit se ért. Mindig felül szakad le.
Másnak nem volt még ilyen? Mindegyik blokkba ilyen erős a rugo, vagy lehetne ezzel kezdeni valamit?
Sziasztok,
Yamaha DT 80lc2-re 100ccm-es henger eladó dugattyúval együtt. 100ccm-es (55*42mm furat löket) henger METEOR dugattyúval . A NICASIL kopottas itt-ott, a dugattyú egyik gyűrűjéből hiányzik 2 cm, de így is jól megy, mint utólag kiderült én így használtam, úgy ment mint egy gyári 80-as. Nem is ezért szedtük szét a motort, de tettünk rá másik hengert, így eladnám. Két új gyűrű kell rá (Meteor), és lehet használni sokáig.
Ára 6200 Ft.
----
Tovább eladó egy Gianelli komplett kipufogó rezo rendszer (hangtompító dob+rezo). DT 80 LC 2-re. Kisfordulaton gyengébb mint a gyári kipuff, de ha felpörög sokkal erősebb. Ez a rezo engedi a motort a csillagos égig pörögni. Kinek mi kell...
Ára 12.000 Ft.
Bennetek van reménységem ti legalább nem azt mondjátok mint más fórumokban hogy szar szar hitvány gumi... majd mutatok neket képket meg most van 2 első is jó állapotú
ez a kép csak illusztráció.....eza tipus van azért küldtem ..nemtudom hogy miylen más formályút gyártottak még dtre .....de haveromnak csak ez van! hívd bátran....
szia na az a helyzet hogy most adtam el a haveromnak őket......de neki csak úgy van a polcon-nincsen hozzá motorja! mond meg neki ha felhívod........itta száma 30 973 0869 hogy a GABÓ mondta a drz-s hogy neked vannak ilyenek!
Ha felül uygn ott szkaad el mindíg, rendszeritn aza baj hogy nem :)