Jó estét.
Van egy Yamaha Dt 80 am és cserélném yamaha dt 125 re akár ráfizetéssel is...
A lényeg hogy működjön kinézet nem számít..
Akinek van valamije az írjon ide leírás a motorról+képek..
és valami élérhetőséget email a legjobb...
A leo vince különösen simsonra nagyon jó.
nem találkoztam még oylan hengerrel, amivel elfogadható teljesítményt nyújtott volna.
Kb szemre lehet jobbat csinálni.
Tudod, hogy megy ez.... Két ugyanolyan anyagú, minőségű, megmunkálású, teljesen egyező paraméterű kipufogó közül a monster matricás a jó, mert az plusz 35 lóerő. LCD monitorból is a samsung a menő, nekem csak EIZO nanao van (http://www.eizo.hu/eizo_grafik...), és az sz.a.r.
váááá gecc megkaptam ma is hogy egy olyan kipu ami yasuni másolat vagy akármilyen másolat az szar robeszosok megint bebizonyították hogy csak a nagyok az okosok magyar ember nemért a motorokhoz
Egy szakmai kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy Yamaha DT 50-esem, aminek a hátsó enduró kereke sáros terepen elég gyakran összeszedi a kerék és a váz közé a sarat, és utána sehová sem megy. A hátsó kerék és a váz között 3-4 cm lehet. Mit lehetne csinálni? Egy speckó cross gumi megoldás lenne, vagy másban kezdjek el gondolkodni?
Üdv urak.
Van 1 pár ELADÓ első emelő szettem.
41mm-es villaszárra kell ráhúzni, és a felső kormánykiflibe fogatni.
Pontosabb infókat később közlök, ha valakit érdekel.
Gyártási áron átadom.
5000.-Huf.
Polírozható!
Van egy Yamaha Dt 80 am és cserélném yamaha dt 125 re akár ráfizetéssel is...
A lényeg hogy működjön kinézet nem számít..
Akinek van valamije az írjon ide leírás a motorról+képek..
és valami élérhetőséget email a legjobb...
nem találkoztam még oylan hengerrel, amivel elfogadható teljesítményt nyújtott volna.
Kb szemre lehet jobbat csinálni.
De nem baj, csak vegyék:)
5000-ért is meg lehet venni ugyanazt, amit 1500-ért, ezt sose felejtse el senki.
Egy szakmai kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy Yamaha DT 50-esem, aminek a hátsó enduró kereke sáros terepen elég gyakran összeszedi a kerék és a váz közé a sarat, és utána sehová sem megy. A hátsó kerék és a váz között 3-4 cm lehet. Mit lehetne csinálni? Egy speckó cross gumi megoldás lenne, vagy másban kezdjek el gondolkodni?
Peti
Van 1 pár ELADÓ első emelő szettem.
41mm-es villaszárra kell ráhúzni, és a felső kormánykiflibe fogatni.
Pontosabb infókat később közlök, ha valakit érdekel.
Gyártási áron átadom.
5000.-Huf.
Polírozható!