Én nem kötöttem az ebet a karóhoz! ! !
Főleg nem állítotam azt, hogy gyári 50ccm(6-8le) 14 lovat tudna, mert az baromság! Főleg , hogy egy derbi blokkos új rx50 agyonfolytva 2,7kw-al gurul ki a gyárból! Én csak azt mondtam, hogy létezik 20lóerő körüli tuning 50-es gépekre!
belenéztem, nem gyenge. Bár ezek az onboardok szerintem baromi csalókák. Viszont már régebbi képeiteken is láttam, meg ahogy nézem most is együtt mentek ezekkel az 50 es gyerek nsr- ekkel. Na olyat párszor már láttam , és mitagadás azok igen keményet mennek a kis 30 kilós gyerekekkel. Szóval a Ti teljesítményetek becsülendő!
dehát neeeem ezek az új 50es motorok erősek... 4-5 le ugyn már 2011-et írunk.. gyárból fojtásokkal 13-14 le-sen jön ki. Ez szerintem természetes. Nem is értem hogy merted meg feltételezni
nem akartam így kijelenteni főtengelyen esetleg lehet 18 de mire lejut a kerékig jó ha marad belőle 12 (polinire gondolok) de ha így megy a dolog akkor az enyém 40 lóerős és egy 160as hengerellel lenne 60-70
Főleg nem állítotam azt, hogy gyári 50ccm(6-8le) 14 lovat tudna, mert az baromság! Főleg , hogy egy derbi blokkos új rx50 agyonfolytva 2,7kw-al gurul ki a gyárból! Én csak azt mondtam, hogy létezik 20lóerő körüli tuning 50-es gépekre!
NAgy térben pályánnem iylen feltűnő.
ez például 28 le
Aki 5,20 nál elmegy, az is cimcony.
Az pedig eléggé kikerülne egy 80as szériát mina blokkot is.