Helló nekem is kellene egy kis segítség! 80 -as Dt Lc 2 53 V , szóval miért lehet az, hogy nehézkesen indul a motor amíg hideg, plusz benzin foltokat hagy ha áll pl pár napig.
Igaza lesz muminak, nálam is volt ugyan ez tavasszal, egy kb fél fordulatot tekertem a keverék csavaron kifelé, vagyis szegényítettem rajta. Ez megoldotta.
Csak egy ötlet, esetleg túl sok benzint kap. Ez azt eredményezi ,hogy a hidegindításhoz megefelelően túl dús a keverék, de üzemmeleg állapotban ez már sok neki.
Sziasztok!
Van egy Yamaha dt 80 lc1 es motorom és mostanában jelentkezett egy probléma: Hidegen tökéletesen indul, de ha bemelegszik utána nagyon nehezen, vagy csak tolásra.
Én a gyertyára gyanakszom, de még nem tudtam elmenni újat venni... :)
Szerintetek mi lehet a probléma?
fékfolyadék cserélve rögtön megvétel után. Főfékhenger karmantyúk nem eresztenek át, az úszónyereges féknyerrk stiftjei sincsenek berohadva, szépen zsírozva úsznak . fém fékcsövet tettem rá ekkor megint folyadékot cseréltem, már a második Newfren gyártmányú /szerintem szinter/ betét garnitúra van benne. És a fék még mindíg kaka. De a hiba a tárcsában lehet, szóval valószínűleg konstrukciósan jó. a tárcsám most cserés mert a közepe 1 mm es ,és kiváló cintányérnak. Ha tárcsacsere után is rossz lesz, akkor ez van..
No yuser manul sokat keresetem de csak a DT - R hez találtam az meg nem ok. Én is sejtem hogy valahova a kuplung köré kell betenni XD. Már csak 1 cucc kell me nemtom összerakni a blokkot néllküle. A Lendekéréknél ami van hosszúkás csavar. Elhagytam.
Van egy Yamaha dt 80 lc1 es motorom és mostanában jelentkezett egy probléma: Hidegen tökéletesen indul, de ha bemelegszik utána nagyon nehezen, vagy csak tolásra.
Én a gyertyára gyanakszom, de még nem tudtam elmenni újat venni... :)
Szerintetek mi lehet a probléma?
Bagyinka meg tudnád adni az e-mail címed? vagy msn-en szoktál lenni?
gépkönyvben meg van határozva, szerintem olyan 2.5 körül lehet a minimum
8 at mondott a srác aki most bontja a dt-t. 12 az most sok sajnos.
Nyilbán egy elolajosodott régi betét bezsorult dugyttyús nyereg, 20 éves fékfolyadékkal nem fog sehogy.
(a tied nyilvánnem ilyen, csak mondom)