Szörintem özzöl a kis féktárcsával nem lösz jó féköd.
Nagyobb támpóról való féközés ösötén, korán föl fog forrni a fékfolyadék, és öl fog fogyni a féköd.
Nöm böszélve arról, hogy gyorsabban forog a féktárcsa is, és ahhoz meg kicsi lösz a bötét, mög az egydugattyús munkahengör....:))
Sziasztok!
A napokba felujitgattam a dt-t,kipuffot kiégettem,karbit kitisztitottam,3 számmal kisebb fuvókát tettem bele,tömités(henger,hengerfej,kuplungdekli) csere,váltóolaj csere,gyertya+ pipa csere,tankot átmostam.
A szétszedés előtt nem volt vele gond(bár igaz csak 55-t ment,de rátudtam kis fogaskerék+koszor kipuff-karbira)most azonban 1.-esbe elég erős,viszotn 2.-be csak ellassul,vagy ha nem,akk 3.-ban,tehát nem bir menni.De nem rángat,hanem mintha megakarna állni.
Aki tudja ennek okát kérem segitsen.
Nagyon sürgős lenne!
sajna felsőmunkahnegerből csak olyanom van ami nem dt hanem mondjuk valami másé pl sachs.vagy öreg ktm--puch satöbbi--iylen régifajta sportmociké léghútéseseké--amugy persze tudom postázni !
Dt 80-125 lc 2 elsőfék új betét eladó 3000ftért a képen látható fékynereggel együtt! csak a betét ára lenne 4-5 000ft de 3000 be cak pakk odaadom....30 605 6883
Motorbontót hol találok Heves megyében ?
Yamaha DT 125 R-be milyen tűszelep való ? Illetve bontóban lehet e egyáltalán kapni vagy csak karbival együtt?
Lassan készen vannak az új kerekeim már csak centírozni kell őket utánna pedig felgumizni és a helyérerakni. Ha szerencsém van hétvége fele vagy jövőhét elejére kész és ha az idő engedni meglesznek az első tesztkörök és az új képek a gépről
Igaza van Levinek..ez még véletlenül sem irridiumos... BR8ES..ez egy sima gyertya..mégpedig 8-as hőértékű..LC-be nem tom milyen kell...LC2-be 9-es kell az tuti
Nagyobb támpóról való féközés ösötén, korán föl fog forrni a fékfolyadék, és öl fog fogyni a féköd.
Nöm böszélve arról, hogy gyorsabban forog a féktárcsa is, és ahhoz meg kicsi lösz a bötét, mög az egydugattyús munkahengör....:))