autóaksit max úgy tegyél rá h benne van a te aksid és arra kötöd és csak rövid ideig.vagyis ne kösd rá hanem bikakábellel.én ilyen módszerrel próbáltam elindítani az RS-emet mikor halott volt az aksi
Érdemes. Nekem az 1979-es gyártású előző motoromban is ugyanez a típus volt és tökéletesen üzemelt. A meghajtása szinte meg se volt kopva.. 30év. Rakj bele hozzávaló gyertyát, azt se köpi be. Jobban is fog menni. 40-es keverék elég neki.
Nem akarok veled vitatkozni, mert látom nem lehet. Ha egy csavarra ráteszel egy kulcsot és az első fordításra elszakad, az szerintem nem feltétlenül a hozzá nem értés miatt történik. De gondolom veled soha nem történt még semmi váratlan...
ez megnyugtató :D amúgy a külön olajozását érdemes megcsinálnom? megbízható? jelenleg olajpumpa sincs benne de igazából bármien keverékkel elmegy, sose köpi be a 4 pólusú gyertát :P Előző tulaja 20-as keverékkel használta, szerintem eég nekem a 40es is.
Aztmondod hogy aksi nélkül nemmegy a power szelep? Őszintén azse tudtam hogy van benne, nemakarta, de akkor lehet belevarázsolom majd hogy még erősebb legyen :P
Nekemis ien problémám van, 1. világításom jó, aksim nincs, próbáltam rákötni direktbe a hátsót de nembírja, én személy szerint világítótekercsre gyanakszom de mivel most vettem még a gépet nemnagyon érrtek hozzá, de 2 hét muva elviszem haverhoz Kecskemét környékén aki olcsón és jól dolgozik
Valaki tud 28x40x8-as viton alapanyagú dou/két irányú szimeringet? Dupla ajkú, dupla rugós. Kecskeméten, vagy olyan helyen, ahol sima levélként is elküldik. A képen látszódik a keresztmetszet is.
Hello!
Próbáltam leszedni hétvégén a légszűrőházat a gépről de van 2 csavar ami a vázfele néz és egyszerűen nem férni hozzá sehogy-se.... Nemtudom más tallálkozott ezzel a problémával? Karbit akartam leszedni megnézni hogy mi a helyzet de nemigen ment...
Apropó van valakinek valami sport do vagy rendszer?
http://www.elderrubber.com/mat...
http://www.merl-ltd.co.uk/2003...
Próbáltam leszedni hétvégén a légszűrőházat a gépről de van 2 csavar ami a vázfele néz és egyszerűen nem férni hozzá sehogy-se.... Nemtudom más tallálkozott ezzel a problémával? Karbit akartam leszedni megnézni hogy mi a helyzet de nemigen ment...
Apropó van valakinek valami sport do vagy rendszer?