Amúgy akiket eddig legpro-bb gyerekeket láttam pályán menni, ilyen szétélezett 50-es nsr ,metrakit meg mittomén mikkel amik azért elég keményen viszik a kis srácokat ők is kuplunggal váltottak, és szerintem kb 10 ed annyi idő alatt mint ha gázelvevősdit játszottak volna. Bár ők kicsit magasabb szinten motoroztak mint Mi.. sztem.
Én nem csak az országúton motorozom ha nem a határban is.Sokszor nem volna idő még kuplungot is használni.De szerintem kérdezd meg egy szervízben,ott meg kapod a választ.
Olyan olaj legyen pl. 4t motorkerékpár motor olaj, ami olyan motorkerékpár motorba való ahol egy olaj ken mindent. /váltó-kuplung-főtengely-vezérlés stb.../
Ok, nem tudod h mi ennek az olajnak a neve?
Miért csak 1.-es sebességbe használnám a kuplungot?!
Minden sebességváltásnál kuplungolok.
A mocit nem rég vettem, de akkor még nem vettem észre a csúszást, mostanában kezdte el.
Minden nap tanul az ember
Tudsz ajánlani egy jó szervízt ahol megmondják?
Keresek komplett DT LC2 125ccm blokkot , ha lehet egyben és müködőképeset.
Mail : botzheim.istvan@bmrt.hu
Olyan olaj legyen pl. 4t motorkerékpár motor olaj, ami olyan motorkerékpár motorba való ahol egy olaj ken mindent. /váltó-kuplung-főtengely-vezérlés stb.../
A motorok váltója olyan szerkezetű ,hogy !lehet! kuplung nélkül váltani. De nagyon remélem ,hogy az enyém előző tulajai nem úgy váltottak mint Te....
Miért csak 1.-es sebességbe használnám a kuplungot?!
Minden sebességváltásnál kuplungolok.
A mocit nem rég vettem, de akkor még nem vettem észre a csúszást, mostanában kezdte el.