Hali, kétlem h főtengely gond lenne... Nekem amikor megadta magaát, akkor úgy 2mm-t biztos lógott, mert az alsó tűgörgő kosara bekakált és összecsúsztak a görgők. Ugyan olyan szép egyenletes alapjárata-furdulata volt, ment is ,csak olyan hangos volt ,hogy menet közbe még a kiput sem hallottam....
Felújítás után 150km van a motorban.5000-es fordulatnál olyan kopogós hangja van de 5e alatt nem hallatszik felette elhallgat igaz nem nagyon forgattam még nagyon 5-e felé de mikor mégis kicsit fölé szalad elhallgat.Ha folyamatosan megyek vele olyan 60km/h-val akkor is néha bekoppan vagyis mintha kihagyogatna a gyújtás úgy csinálja.Lehet hajtókar?Mert az nem lett cserélve de nem lógott teljesen jó állapotú volt.Apuci! neked hogy kezdődött a főtengely problémád mik voltak a tünetek?
Véleményeket kérek! A jövőben tervezek lánckerék és lánc cserét! Most a 75 kilóm alatt 80at megy,de szeretnék kb100at menni vele! Hány fogas fogaskerekeket ajánlotok?
Én is azt mondtam neki hogy a svájci az van a legjobban lefojtva, de ő azt mondta hogy nem mert a svájcinak ugye a gyújtása más meg nagyobb felömlők, de közbe meg csak kivan fordítva a lendkerék hogy elférjen az önindító szabadonfutója.
arrol mi a véleményed hogyha csavarhúzó fejét odateszi pl a hengerhez és a nyelét a füléhez járó motornál eltudná dönteni hogy most tűgörgő szól vagy dugó vagy föcicsapágy?
Svájcban szigorúbbak a környezetvédelmi normák és kb ott a leggyengébbek az egész világon az adott modellek. Szóval ha valahol meg van fojtva úgy igazán, akkor az svájc.
Tipikus motoros, nepper szöveg. Ha nem, akkor meg tuti japán belpiacos. :)
jaja. meg valami ilyet mondott a srác hogy svájci import és ez a 25 lovas... nagyobbak a felömlők, de szerintem csak az önindító miatt van így megcsinálva. majd ha kész lesz az a gép akkor megnézem menyivel másabb mint az enyém.
szia mindenkinek! TUd valaki 125dtr be főtengelyt eladót ? hol lehet beszerezni ? lusta vagyok kicsit vissza olvasni de mintha valaki árult volna ilyet.a segitséget köszönöm szépen
No itt vagyok!
Még nem volt időm meghirdetni,de hétvégén megteszem,ha nem reagálnak rá viheted a hengerszettet,és szétszedem a blokkot,lessz világítótekercs is és van a polcon 1 fordszámmérő spiráll valahol!
Nem tudom mennyiben befolyásolná másképp az elősűrítést.
Gondolom karburálni meg nem akarod....
és mennyibe lenne nekem ez így?
a hengerről tudnál képet csinálni hogy néz ki ha nem baj
arrol mi a véleményed hogyha csavarhúzó fejét odateszi pl a hengerhez és a nyelét a füléhez járó motornál eltudná dönteni hogy most tűgörgő szól vagy dugó vagy föcicsapágy?
link
Tipikus motoros, nepper szöveg. Ha nem, akkor meg tuti japán belpiacos. :)
Dehát ilyet sikerült szerezni
Még nem volt időm meghirdetni,de hétvégén megteszem,ha nem reagálnak rá viheted a hengerszettet,és szétszedem a blokkot,lessz világítótekercs is és van a polcon 1 fordszámmérő spiráll valahol!