Sajna azt nem tudtam levenni holnap csináltatok egy lehuzot.
Mikor leáélitottam hétvégen akkor jo volt a világitás meg nem is ciripelt.Elengedte volna a forrasztás? De akkor miért ciripel.Vagy le tud lazulni a tekercs?
Üdv mindenkinek.
A hétvégén turáztam egy kicsit a dt-vel semmi gond.
Ma reggel beinditom,alapjáraton halk ciripelés a lendkerék felöl és a lámpa alig világit.Gázadásra a ciripelés megszünik de a lámpa éppen csak világit.Most néztem át az összes vezetéket nincs kidörzsölve sehol.DT80 LC2.Tippek,ötletek mi lehet a baj?
Szia!
Könyörgöm, értsétek már meg, CSAK az van, amit a képeken láttok! Nincs más, nem foglalkozom ilyenekkel, ezt a halom kacatot egy Malaguti blokkra cseréltem, remélve hogy nagyobb lesz rá a kereslet, mint arra.
Azért, hogy ha valami külföldi bot véletlen rátalál a számomra, ne kezdjen el spamelni telefonon. :)
Sziasztok! 2008-as Dtre keresek lánckerék szettet. Találtam pár helyen, de a véleményeteket kérném, hogy hol a legjobb az ár-érték arány..
Előre is köszi!
figyi a hengerszettbe mi lenne dugó meg minden és a vettél hozzá másik karbit mert ugye az is másik kéne hozzá
meg tudnál róla csinálni képet hogy néz ki
Fasza :) 13 lovas 50-es :) Mivel a végáttételt módosítod, ezért minden sebességben lassabban fog felpörögni és minden sebességben kicsit többet fog menni. Viszont ha most alig éri el a végsebességét akkor nem lesz gyorsabb, csak gyengébb.
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hány liter olaj kell a 80as DT villa szárjába száranként?és hogy milyen viszkozitású olajat érdemes bele venni?gondolom az 5W-s se nem kemény se nem puha jól gondolom?
Mikor leáélitottam hétvégen akkor jo volt a világitás meg nem is ciripelt.Elengedte volna a forrasztás? De akkor miért ciripel.Vagy le tud lazulni a tekercs?