Én sem tartom teljesen jó választásnak , de az tény hogy 1 mm-el vastagabb a sima 6305 ös csapágy , nem férne az el a blokkban ?
vagy mindenképp a 16 mm-es csapágy kell (6305RI)Az meg 3x olyan drága mint a sima.
Én határozottan nem javaslom a csapágy utólagos reszelgetését, de ha már mindenképpen, akkor ne esztergán.
A sikköszörű mágnesasztala megfogja deformáció nélkül.
Viszont, érdemes tudni, hoyg a cspágy a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem oylan baromi kemény.
ez részint azért van, hogyha valami kisebb szemét a gürdülétest útjába kerül, akkor a csapágy ne rágjon be azonnal.
AZ iylesmit a futógyűrűbe szépen bedolgozza a csapágy.
Talán sikköszörűléssel, és azonnali benzines kimosással elkerülhető, hoyg reszelék kerüljön bele.
Monynuk, a síkköszörűs orabére az egy másik dolog:)
Sziasztok:) Olyan kérdésem lenne,hogy elég nehéz váltani menet közben, ha megállok még nehezebb! Ma jelentkezett ez a probléma először! Szerintetek mi lehet a gond? további szép napos délutánpacsi
SKF és Prox tűgörgőkről vélemény? Mindkettő 3-4 ezer ft közt kapható itt a környékünkön. Melyiket válasszam? Vagy inkább valami más márkát?
Köszi előre is!
2200ft/1 liter... mármint a challoils-ból.
az drága? vagy ennyire szar?
esetleg tudsz Budapesten olyan helyet ahol normál áron lehet ilyen olajat venni?
Mi a véleményetek arról , hogy egy 6305-ös főtengő csapágyat veszek és egy esztergályossal a vastagságából lemaratom azt at 1 mm-t ? mert ugye nem 16 mm hanem 17 mm a vastagsága ,
egyik jóbarátom ajánlotta , de nekem kissé morbid hogy csapágyat marassak
vagy mindenképp a 16 mm-es csapágy kell (6305RI)Az meg 3x olyan drága mint a sima.
A sikköszörű mágnesasztala megfogja deformáció nélkül.
Viszont, érdemes tudni, hoyg a cspágy a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem oylan baromi kemény.
ez részint azért van, hogyha valami kisebb szemét a gürdülétest útjába kerül, akkor a csapágy ne rágjon be azonnal.
AZ iylesmit a futógyűrűbe szépen bedolgozza a csapágy.
Talán sikköszörűléssel, és azonnali benzines kimosással elkerülhető, hoyg reszelék kerüljön bele.
Monynuk, a síkköszörűs orabére az egy másik dolog:)
Köszi előre is!
Viszont, mi meg 1600 érte vesszük az xt-t:)
az drága? vagy ennyire szar?
esetleg tudsz Budapesten olyan helyet ahol normál áron lehet ilyen olajat venni?
elf moto xt2
Ráadásul, az sem lökésszerűen, hanem emelkedően érkezik, a váltó erre van méretezve.
A kulccsal viszont megküldöd ennek a többszörösvel, ráadásul nem emelkedően, hanem egyből telibe.
Aki kuplung nélkül rugdalja a váltót, hamarosan meglátogat valami alkatrészkereskedőt.
Tudm, hogy sokan csinálják, mert az oylan "racingos" de érdemes megnézni egy belsőkamerás felvételt, visszaváltáskor nagyon is kuplungolnak.
A robik főtengelye amúgy is egy hosszú kis vékony pilincka, értelmes ember, azt nem feszegeti.
egyik jóbarátom ajánlotta , de nekem kissé morbid hogy csapágyat marassak
Van egy eladó powermotor,fejidom , és egy km/h órám :)
akit érdekel jelezzen !
Ár ~150e környéke!
elérhetőség:koyo01@freemail.hu