Hát akkor megrendelem simán. Annyi segítséget kérnék még, hogy 125R-hez légszűrőből melyiket szokták vinni? Most egy narancssárga twinair van nekem, azt vegyem, vagy inkább a hiflofiltro-t?
Sziasztok.
Ha valakinek kellene véletlenül komplett gyújtás Yamaha dt125r-hez vagy tdr-hez akkor hívja ezt a számot:06709410250
Lendkerék ,alaplap,cdi..15 ezerért szerintem nem sok...
Mostanság megint az elektronikával szenvedtem.... valami szivta néha az akksit. Nem jöttem rá, hogy hol és mi lehet a hiba. Blokktól a kormányig szétszedtem mindent, de nem találtam semmi szakadást, meg semmit sem. Az nem lehet h valami belső cuccba zárlatos néha valami? Pl index relében, vagy valami hasonló cuccokban.. néztem van még egy két doboz rajta. (indexrelébe nyilván nincsen zárlat, csak példaképp irtam )
Sziasztok !
Legyen szíves valaki segítsen!
Van egy DT 80-om, ilyenkor szezon elött milyen karbantartásokat kell elvégezni, ill. olajcseréhez milyen olajat használjak?!
Előre is köszönöm !
Ha valakinek kellene véletlenül komplett gyújtás Yamaha dt125r-hez vagy tdr-hez akkor hívja ezt a számot:06709410250
Lendkerék ,alaplap,cdi..15 ezerért szerintem nem sok...
Légkulcsal szted?
Sajnos semmit nem tudunk levélben küldeni
Persze hogy jó!
Az árból már nem tudunk engedni. Viszont a posta költséget be tudjuk vállalni.
Üdv,
Gerecse Motor
Legyen szíves valaki segítsen!
Van egy DT 80-om, ilyenkor szezon elött milyen karbantartásokat kell elvégezni, ill. olajcseréhez milyen olajat használjak?!
Előre is köszönöm !
Sima levélben is tudnál küldeni? Mivel egy fúvóka kéne, így nagyon nem tetszene a futárral való szállítás
50es papírokkal adnám.