Most Repsol Competicion 2T van benne. Nem is az, hogy melyik olaj a jó, mert abba, úgysem lesz egyetértés soha. De kérdés, hogy egy 20-25 éves konstrukció mennyire igényli az ilyen mókusvakító olajakat? És egyáltalán igényli e azt hogy szintetikusat kapjon és nem teljesen megfelelő lenne bele az ásványi is?
Ebben a szaros országban nem mész be a teszkóba meg a külföldre termelő üzletekbe? Kifizetsz sokkal több pénzt, azért, hogy Magyarországon több legyen az egy főre jutó jövedelem? Feltételezem, hogy kifizeted a drágább magyar terméket, két ugyanolyan minőségű közül. Akkor előbb-utóbb lesz pénze az embereknek megvenni, egy 200k Ft-os motort + bevállalni a várható költségeit.
"Szép,gyári állapot. Jó motorikus állapotban,minden elektronikus műszer működik rajta,új gumik"
Ez egy másik motorról beszél? Mert se nem gyári, se nem új gumis, meg érvényes magyar okmánya sincs
Láttam fent egy dt-r rendszám nélkül kepesmotoron 145 ért....tnapelőtt...tnap már más hirdeti többért,meg is vették! Ilyen gyorsan eladni vmit,szerencséje volt a srácnak! Erről van szó: http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
Nem adod drágán nyugi! Ráadásul még rendszámos is! Én se tudom a cirmit eladni,bár nem sürgős,de már bánom nem adtam oda 16500ért...:S Talán tavasszal nagyobb sikere lesz!
Gyerekek! Ennyire sokért adom a Dt-m ,hogy nem kell senkinek? Vagy mi a pö.....?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_rendszamos
-4227430
Beszarás , hogy ebben a szaros országban semmit nem lehet eladni
4dl a típus azonosítója. Ebből a fajtából csak nyitottat ismerek gyárilag. 4hw a svájci, azt hiszem abból van fojtott(katalizátor,karbibeállítás). Kívülről a kipufogó kivételével, azonosak. A forgalmimban 22kw-van, bár nem hiszem,hogy azt a 2 lóerőt valaki érzi.
Most Repsol Competicion 2T van benne. Nem is az, hogy melyik olaj a jó, mert abba, úgysem lesz egyetértés soha. De kérdés, hogy egy 20-25 éves konstrukció mennyire igényli az ilyen mókusvakító olajakat? És egyáltalán igényli e azt hogy szintetikusat kapjon és nem teljesen megfelelő lenne bele az ásványi is?