motul 10w30-as van nekem benne, amikor hóba elindítottam a gépet, még a henger is csak kéz meleg volt annyi bajom volt, hogy letettem 1.be és csattant egyet a láncom, de pár héttel később már úgy csináltam hogy előtte behúztam párszor a kuplungot és akkor már nem csattant nagyot.
Bele való Repsol olaj van benne.Jó lett össze rakva minden..hm kicsit olajos a dekninek az alja...lehet szivárog belőle az olaj és nincs meg a szint majd 2 ünnep között szétszedem..rem csak az olaj szint a kevés és azért csúszik...
Kétlem ,hogy a rugók lennének gyengék. A kuplung csúszását, működését az olaj fajtája, milyensége döntően befolyásolja. Milyen olaj van benne?
Jól raktad össze a kuplungot? jelölések a helyén vannak? van holtjátéka a kuplung karnak, tehát nem támaszt ki? az acél lamellák füleit egymástól elforgatva raktad?
Csúszik a kuplungom.A lamellák ujak benne...lehet gyengék a rugók...és gondoltam ha kicserélem a rugót akkor nem fog csúszni.. csak 80as hoz nem találok sehol..:S
jaja, ezt csak egy konkrét példának írtam, mert ez van itthon, és minden ilyen autó-motor tömítést /még kiput is/ ezzel szoktam csinálni. De erre a csatlakozó tömítésre más tömítőpaszta is tökéletes, a lényeg az alapos kitömítés!
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR CUCCOK!
YAMAHA DT ALKATRÉSZEK!
Jól raktad össze a kuplungot? jelölések a helyén vannak? van holtjátéka a kuplung karnak, tehát nem támaszt ki? az acél lamellák füleit egymástól elforgatva raktad?