Hello akit érdekel van LCI-es komplett blokkom, 125ös blokk, a henger furva, új dugó, gyujtás benne van, kompletten 40ér adom, ha nem kell a gyujtás belőle akkor 30.
Én törötten vettem most, alkatrésznek, nem azért árulom mert rossz
kitalálta... gondolj bele megveszem a motorodat 3napig éjjel nappal gyilkolom és utána visszaviszem és viszsaadod a pénzt me gmindent ugyanmár hülyeség
az a baj hogy egyik oldalán sincs meg. A volt mocim tulajáról meg anyit tudok hogy Izsáki, de mást nem
Mer annak megvolt a bal oldali idomja, a tiednek meg megvan a jobb mcadwee
Abból össze lehetne hozni egy párt :D
Amúgy haverom is megtudná lehet csinálni minta alapján, de azzal szűkölködök az a baj :S
Helló, nekem sincs meg a bal oldali hátsó idomom, errefelé nem tudok senkit akinek lenne. Igazából megvagyok nélküle is. Legyártani nem tudom spoileres elvállalja-e. Bontóban még nem kerestem.
Helló!
Tudnál nekem segíteni?
Volna egy 50es mx eladó, amit szeretnék megvenni, de az idomokban nincs a toppon. Nem tudsz ehhez a típushoz valahol olyan embert aki foglalkozik ilyennel a környéken, vagy tud beszerezni?
Vagy neked még nem voltak ilyen bajaid? xD
Robogótuning!
YZ 250-hez drágábbak az alkatrészek, mint mondjuk egy ua évjáratú RM-hez vagy CR-hez? Megéri YZ 250-et venni? Vagy maradjak márkahű a hondával? Melyiket ajánlanád inkább?
ON:
Állítottam a karbimon a 'tél miatt' és most már nem kell annyit melegíteni! Fogyasztásról nem tudok mit mondani...mert nem volt lovém azóta tankolni.
Én törötten vettem most, alkatrésznek, nem azért árulom mert rossz