Kivéve ha túl vastag vagy túl vékony, vagyis inkább ha túl könnyen hajlik, vagy túl nehezen. Ha túl nehezen hajlik, akkor alacsony fordulaton kedvezőtlen. Magas fordulaton jó. Ha túl puha, akkor magas fordulaton belebeg. Az sem jó.
sziasztok!
lenne egy kérdésem.. azt szeretném töletek kérdezni hogy a dt-mben (lc1) nagyon késön kezd el huzni a membrántol a motorom kb 9-10ezres fordulattol de akkor viszont ki huzza 11-12 ezerig! mit csináljak vele hogy elöbb kezdjen el huzni? vagy mit tudok vele csinálni? mert a heveromnak viszont elég korán nyitnak a lapjai.. mert neki már 6 ezertöl huz nem tudom más dt-nél hogy van ez.
tegnap furcsa dolog történt, a powerem néha szarakszik de most pont fordítva csinálta a dolgot... alacsony fordulatnál befulladt magason meg jó volt és alapjáraton is oylan volt a hangja mintha a hővédő lemez lógna, csörgött valami rajta. mitöl lehetett ez? leállítottam kétszer ráadtama gyujtást utána semmi baja
A mögöttem lévő autós leszedte rólam a motort, mert a lábamon volt aztán szaladt is vissza a kocsijához, aztán két nő rohant be a forgalomba, és ott hepajkodtak az autósoknak, hogy legalább addig álljanak meg míg letolom a motort az útról. Az a két nő adott vizet, meg ott pátyolgattak míg lehiggadtam, nagyon rendesek voltak.
Persze, rajtam volt minden, a gerincvédő is. A másik topic-ban is írtam, hogy ha nincs rajtam a csizma, akkor a lábamat csúnyán haza vágta volna az esés.
Ferenciek tere és Astoria között a Blaha felé. Belsősávban mentem, autós jött a külsőben mellettem, és ahogy elé ért, azonnal index nélkül szó szerint átrántotta a belsőbe közvetlenül elé, és ha ez nem lenne elég még rá is fékezett. Én meg satut rántottam, hogy nem menjek neki, megcsúsztam és fölszántottam a belső sávot. a gyökér persze tovább ment. Egy két kisebb zúzódáson kívül semmi bajom, de tény, hogy iszonyat szerencsém volt. Amit kajak nem fogok fel, hogy a DT is karcolásokkal megúszta.
lenne egy kérdésem.. azt szeretném töletek kérdezni hogy a dt-mben (lc1) nagyon késön kezd el huzni a membrántol a motorom kb 9-10ezres fordulattol de akkor viszont ki huzza 11-12 ezerig! mit csináljak vele hogy elöbb kezdjen el huzni? vagy mit tudok vele csinálni? mert a heveromnak viszont elég korán nyitnak a lapjai.. mert neki már 6 ezertöl huz nem tudom más dt-nél hogy van ez.