Legszívesebben elmotoroznék ilyen szép időben a Velencei tóig.
Most jöttem haveromtól. Főzzük a pájinkát. Utolsó fázisnál tartunk, kvázi kóstolgatni kell. Na meg összehasonlítjuk a tavalyival is.,..
Most hazajöttem enni.
Elmentem a DT mellett. Úgy hagytam ott múltkor, hogy falsot szív vagy ilyesmi, meg már szikra se nagyon van. Gyújtásra raktam, megnyomtam az önindítót, és már járt is a motor.... Mondom picit melegítem, azt csak hátul a földesúton gurulok egyet. Ha már megy a szerelőhöz, akkor el tudjam mondani, hogy milyen. Na de leállt, és most megint se kép, se hang... Ja meg a szerelő srácot se tudom elérni. Szerintem idén már nem sok mocizás lesz...
az összes enduro felszerelésekkel( idomok, gumik, fékek, kerekek)
Amit megkell még rajt csinálni, az a hátsó fék felfogatása a Supermoto keréknél. Ezért ennyi
igazság szerint autót akarok venni, valami Golf félét, 2-es szériásat, ezért akarom eladni mindenképpen, mert itt Mo.-on nem nagyon lehet megcsinálni,hogy ha valamit akarsz, azt simán megvedd,mindenképpen adni kell érte vmit :D
de a blokkba menyi kell?nem a keverőbe!amúgy most jöttem haza..voltam venni olajat,fagyállót..de szerintem ma nem csinálom meg..majd holnap este amikor hazajövök..
Ha rossz lenne, akkor már megette volna a hűtőt szó szerint. De 2-3 évente le kéne cserélni elvileg. Lehet venni készre kevertet is, az a legegyszerűbb.
Most jöttem haveromtól. Főzzük a pájinkát. Utolsó fázisnál tartunk, kvázi kóstolgatni kell. Na meg összehasonlítjuk a tavalyival is.,..
Most hazajöttem enni.
Elmentem a DT mellett. Úgy hagytam ott múltkor, hogy falsot szív vagy ilyesmi, meg már szikra se nagyon van. Gyújtásra raktam, megnyomtam az önindítót, és már járt is a motor.... Mondom picit melegítem, azt csak hátul a földesúton gurulok egyet. Ha már megy a szerelőhöz, akkor el tudjam mondani, hogy milyen. Na de leállt, és most megint se kép, se hang... Ja meg a szerelő srácot se tudom elérni. Szerintem idén már nem sok mocizás lesz...
Amit megkell még rajt csinálni, az a hátsó fék felfogatása a Supermoto keréknél. Ezért ennyi
Eladó a Dt, ha érdekel valakit!
olvasni tudsz?
rajta van a deknin
segítek,a max-ig töltöd
na gyerünk kifele a géptől,itt a jóidő!