Én sem mondtam ezt, sőt szerintem direkt nincs is ott az előzmény, hogy egyáltalán válaszoltam volna valaki írására. Az állítólag meg azt jelenti, hogy mondta valaki. Akkor még tervben sem voltam, nem láthattam az övét. Nem ugyanaz, mintha azt mondom: lehet, hogy úgy volt, de az is lehet, hogy nem.
Gyárilag keménykrómozott is csak aluhenger volt még a nikasil elött, de ezen ne vesszünk össze, mégis csinálnak vasra vagyis hát pontosabban krómozott vasat, alut (pl felni) biztos láttál már. :)
Elektrolizissel viszik fel, mehet perselyre is. Van is ismerősöm, aki keménykrómoztatni szokta a perselyét. Még nikasil elött használtak keménykróm bevonatot, sajnos az sérülékenyebb. Lepattogzós, de jóvla olcsóbb.
köszönöm .... mert kaptam 1 lcII blokkalját de ezek szerint nem lesz belőle tartalékalkatrész bázis....affene... pedig olyan szép lett volna....mégegyszer köszi.
Ha nem értesz hozzá, nem baj, senki sem úgy született, hogy villáskulcs volt az olajos kezében. De ha információ kell írj egy -emailt és ha tudok ingyen segítek, ha tudok, mert én sem tudok mindent, sőt.......
info: ms& mail: csababoy0@t-online.hu
mitooo Evo KAtt!
AMIK MEGVANNAK MÉG :
- fordulatszám mérőóra, lendkerék, főtengelyem hajtókarral, de az cserére szorul (kotyog), első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, láncvédő, blokkvédő(haspáncél), csomagtartó +a hozzátartozó idom, első teleszkóppár, hátsókeréktengely(láncfeszítők is), első sárvédő,
+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Omega motor
ÉS az LC-k ben is van kétféle
ha meg nem nikazilos átbaszott a szerelő... akkor elnézést....