kapd szét,tudom lhet már az agyadra megy a szerelés
De ha tényleg onnan jön a hang akkor pár km-en belül úgyis széttörne valami szerintem és akk megint csináltathatnád vagy adhatnád el szarért-hugyért.
Hát ilyen ok-okozat akármit lehetne taglalni. Szétesett a láncvezető görgő, aztán az is odavert a váltórudazatnak, nem egyszerű megoldása van, lehet emiatt takartam, hogy ott valami elakadt. Lényeg a lényeg, hogy egy összekötő rúd van benne faudi fejjel, aztán az egyik faudi fej szakadt szét. A dzsuva meg úgy beékelődött, hogy nem tudtam átrakni 2-ba úgy kézzel sem.
Hát elhiszem, h most baromi ideg vagy. Én is az lennék. Sőt, voltam is tavasszal.
Ötletem nincs, h mit vehetnél annyi pénzből. Talán a két motor árából kapsz egy rendeset. Amit tudsz használni. Robogó megvan még? Elég az utcára nem?
Nah meg a gondok is jönnek folyamatosan....most például az ülésem állt neki szétszakadni...holnap vihetem kárpitoshoz. A 'DT Találkozóból' se lett semmi....
Az enyém pöc-röff (ugyan tolásra...de az nem lényeg ) és mégis a műhelyben állt. No benzin! Inkább csináltam rá őj designet. Majd hnap dobok fel képet és lehet fikkantani!
De ha tényleg onnan jön a hang akkor pár km-en belül úgyis széttörne valami szerintem és akk megint csináltathatnád vagy adhatnád el szarért-hugyért.
viszont ma nézegettem a karbit...hát ez is cserés lesz,fűrészelgetés,csavar feje szétbarmolva,MIND...
valakinek nincs mikuni karbija? (28 talán?)
Ötletem nincs, h mit vehetnél annyi pénzből. Talán a két motor árából kapsz egy rendeset. Amit tudsz használni. Robogó megvan még? Elég az utcára nem?
csak most nagyon összejött így.
Csak ha már összeraktam, akkor most megint szét?
Amikor most költöttem rá 30-at?
te is inkább olajozd meg a féket ,hogy ne kopjon