Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia már nincs meg.
Ha a főcin elhalt a csapágy, akor nagyon jó eséllyel az alsó görgőt is illene kicserélni.
A blokkot nem kell feszegetni, az egyik oldala görgős, tök könnyen szétjön szagszerűen.
Ja, és absz nem érzem magam divatmotorosnak, de nem is élvezem, meg szeretnék 40évesen is járni.
Nemám azt mondod nekem , hogy télen is akkor öröm a motorozás, mint nyáron.

Nekem már most befagy a 3.14csám, és amikor leszállok róla, fájnak a térdeim, pedig jáger alsó, melegítő gatya, és cross gatya.Van benne protektor, de mégis.
Ha munkába jársz,akkor más.
Naaaaa!

Feszegessük már szét, úgysem láttam még am3-4-5-6-t szétszedve.
Jól mondod, kárpitos az embered. Aztán még ocelot mintát is tesz rá neked, ha azt kérsz :).
köszönöm,
Te más vagy! Amugy nem tudjátok, hogy üléshuzatot lehet kapni/csináltatni DT-hez? Mert elkezdett nekem szétszakadni a varrás mentén...már 5 centi simán van. Holnap lesz lovém, aztán megpróbálok keresni valami üléseset vagy kárpitost, mi elött még teljesen szétszakadna.
benne lennék én, de mivel a blokk teljesen elemeire van szedve, és a főtengely felújításon van ezért nem oké sajnos. kb szezon végére lesz meg... sztem jó ha 2 hetet tudok vele még járni, aztán megy alukálni
http://www.megazip.ru/ru/scoot...
itt vannak hozzá robbantott ábrák
akkor én nagy divatmotoros vagyok kis motorral nekem nem nagyon jön át ,amikor mr nem öröm hanem kín a motorozás. legalább is ilyen 0 fok körül nekem már bajaim vannak..
Nekem volt egy RD 50-es em.Annak a blokkja ránézésre megegyezik.Az enyém 6V-os mexás gyulás volt
Én azt sem bírom, amikor valaki minden motorozás után kisecsettel végignyalja a motort.
így van...nem vagyok annak párti hjaj itt a +10-fokos rossz idő...motor letisztítva letakarva és nézem hogy milyen szépen néz ki.....a telet is kimotorozom :D
egyedül gondolom ti sem mennétek a hóba veretni Perze felöltözünk és elmegyünk apuval meg haverokkal motorozni de már nincs készenléti állapotban
Mi is végignyomjuk az évet a cimbikkel...csak legyen végre kész a honda :D
Oda irtam, hogy fel kell öltözni! Egy valamire való ruhában nem fázol ám! Meg az enduró/cross feelingezés során se nagyon amikor szenvedsz a hóba, mert akkora hogy eltünik tankig a motor!
Ezt mondjuk meghallgatnám a szádból egy aranyér után is...
sziasztok,müszaki rajzot keresek dt-mx80 léghütéses-hez,ha valaki tudja hogy 6-vagy12voltos?és milyen karbit érdemes rátenni?
Általában a 'divatmotorosok' szokták eltenni télire a motort. De szerintem ez akkora hülyeség mint a picsa. Fel kell öltözni azt jolvan.... Jó persze a gyorsaságikat ne hozzá ki a latyakba meg a szar időbe...de akkor is!
Szia na van akkor olajpumpa bovdened?:D
Értem...
Akkor majd keresek vmi megoldást neki..
fűtött...de akkor ne rakjam bele az újat?
Hali! Úgy néz ki, hogy eladó lesz a DT-m! Ha valakit érdekel ,várom az ajánlatát