Nemám azt mondod nekem , hogy télen is akkor öröm a motorozás, mint nyáron.
Nekem már most befagy a 3.14csám, és amikor leszállok róla, fájnak a térdeim, pedig jáger alsó, melegítő gatya, és cross gatya.Van benne protektor, de mégis.
Ha munkába jársz,akkor más.
Te más vagy! Amugy nem tudjátok, hogy üléshuzatot lehet kapni/csináltatni DT-hez? Mert elkezdett nekem szétszakadni a varrás mentén...már 5 centi simán van. Holnap lesz lovém, aztán megpróbálok keresni valami üléseset vagy kárpitost, mi elött még teljesen szétszakadna.
benne lennék én, de mivel a blokk teljesen elemeire van szedve, és a főtengely felújításon van ezért nem oké sajnos. kb szezon végére lesz meg... sztem jó ha 2 hetet tudok vele még járni, aztán megy alukálni
akkor én nagy divatmotoros vagyok kis motorral nekem nem nagyon jön át ,amikor mr nem öröm hanem kín a motorozás. legalább is ilyen 0 fok körül nekem már bajaim vannak..
így van...nem vagyok annak párti hjaj itt a +10-fokos rossz idő...motor letisztítva letakarva és nézem hogy milyen szépen néz ki.....a telet is kimotorozom :D
Oda irtam, hogy fel kell öltözni! Egy valamire való ruhában nem fázol ám! Meg az enduró/cross feelingezés során se nagyon amikor szenvedsz a hóba, mert akkora hogy eltünik tankig a motor!
Általában a 'divatmotorosok' szokták eltenni télire a motort. De szerintem ez akkora hülyeség mint a picsa. Fel kell öltözni azt jolvan.... Jó persze a gyorsaságikat ne hozzá ki a latyakba meg a szar időbe...de akkor is!
Nekem már most befagy a 3.14csám, és amikor leszállok róla, fájnak a térdeim, pedig jáger alsó, melegítő gatya, és cross gatya.Van benne protektor, de mégis.
Ha munkába jársz,akkor más.
Feszegessük már szét, úgysem láttam még am3-4-5-6-t szétszedve.
itt vannak hozzá robbantott ábrák
Akkor majd keresek vmi megoldást neki..